Başbakan Davutoğlu'na destek için yollara çıktı

Başbakan Davutoğlu ve AK Parti'ye destek amacıyla Kocaeli'den Türkiye turuna çıkan Erol Özavcı, Bilecik'e geldi

Başbakan Davutoğlu'na destek için yollara çıktı
Başbakan Davutoğlu'na destek için yollara çıktı
GİRİŞ 06.05.2015 13:02 GÜNCELLEME 06.05.2015 13:02

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve AK Parti'ye destek için Kocaeliden yola çıkan Erol Özavcı, başlattığı Türkiye turu kapsamında Bilecik'e geldi.

Özavcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kocaeli'den çıktığı davasında 32 il dolaştıktan sonra Bilecik'e geldiğini anımsatarak, daha önce Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek amacıyla Türkiye turuna çıktığı hatırlattı.

1997 yılında Balıkesir'de askerlik yaptığı dönemde yemin törenine gelen annesinin başörtülü olması nedeniyle görüşemediğini anlatan Özavcı, şöyle konuştu:

"Kendi kendime 'askerlikten sonra siyasete atılacağım' diye karar verdim. Askerlik bittikten sonra 2010 yılında DSP Genel Başkan adayı oldum ve kazanamadım. 2013 yılında AK Partinin çalışmasıyla Cumhurbaşkanımız dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışmalarını benimseyerek, AK Parti'ye geçtim. 2014 yerel seçimlerde Kocaeli Dilovası Belediye Başkanlığına aday adayı oldum. Nasip olmadı. Bu süreç içerisinde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımıza destek vermek amacıyla Türkiye'yi dolaştım ve bugün de Başbakanımız Davutoğlu için dolaşıyorum. Bütün partilerin bir davası vardır. Kimisi Din Kültürü dersini okullarda kapatma, kimisi de İmam Hatipleri kapatmak için mücadele eder. Başörtüyü açma davası vardır ama Başbakanımın ve Cumhurbaşkanımın davası ise benim davam üzerinedir, bundan dolayı Başbakanım için yollardayım."

Özavcı, 7 Haziran'da Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret ederek, Türkiye turunu tamamlayacağını sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı