Genel seçimlere doğru

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, 7 Haziran seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini söyledi.

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 06.05.2015 20:46 GÜNCELLEME 06.05.2015 20:46

Parti binasında gazetecilere açıklamada bulunan Çetinbaş, "Seçim çalışmalarımız kapsamında ziyaret ettiğimiz kent merkezi, ilçe ve köylerdeki vatandaşlarımız yine AK Partiye destek olacaklarını ifade ediyor. Halkımızın teveccühleriyle AK Parti bu seçimlerden daha güçlü bir şekilde çıkacaktır" dedi.

Milletvekili adayları belirlendiği günün akşamından itibaren çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini anlatan Çetinbaş, şöyle konuştu:

"Yaptığımız seçim çalışmaları neticesinde bütün ilçelerimizde, beldelerimizde, köylerimizde vatandaşlarımızla iyi diyaloglar kurduk. Buralarda AK Parti siyasetinin 13 yıldır neler ürettiğini anlattık. Vatandaşlarımızın iktidarımıza destek ve teveccühü artarak devam ediyor. Milletimizin, siyasi hareketimize ve milletvekili adaylarımıza büyük bir sevgi ve muhabbetle yaklaştığını görmüş durumdayız. Yaptığımız araştırmalar ve kamuoyu yoklamaları bu teveccühün artarak devem ettiğini göstermektedir. İnşallah 7 Haziran akşamı ortaya çıkacak netice itibariyle 4 milletvekili adayımızın 4'ünün de bu memleket için hizmet edeceğine inancımız tamdır."

İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Musa Yılmaz da ilçelerin talepleri doğrultusunda milletvekili adaylarının tüm ilçeleri ziyaret ettiğini dile getirdi.

Toplantıya, Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, milletvekili adayları Şükrü Nazlı, İshak Gazel de katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı