'Usulsüz dinleme'de flaş tutuklamalar

Devlet büyüklerinin telefonlarının usulsüz dinlediğine ilişkin yürütülen soruşturmada 1'i TİB ve 3'ü TÜBİTAK çalışanı 4 kişi tutuklandı.

'Usulsüz dinleme'de flaş tutuklamalar
'Usulsüz dinleme'de flaş tutuklamalar
GİRİŞ 06.05.2015 22:30 GÜNCELLEME 06.05.2015 22:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Devlet büyüklerinin kriptolu ve normal telefonlarının usulsüz dinlendiği iddialarına ilişkin, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) görevlileri hakkında yürütülen soruşturmada 4 kişi tutuklandı.

Polis ekiplerince gözaltına alınıp Ankara Adliyesine getirilen 4 şüpheli, soruşturmayı yürüten Ankara Cumhuriyet Savcısı Tekin Küçük tarafından, tutuklama istemiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen, TİB görevlisi Yunus Şahin ile TÜBİTAK görevlileri İmran Ergüler, Erhan Yeni ve Özgür Ören buradaki sorgularının ardından, "Terör örgütüne üye olmak" ve "Bilişim sistemini engelleme, bozma, verileri yok etme veya değiştirme" suçlarından tutuklandı

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • güvenlik 8 yıl önce Şikayet Et
    Ah gariban kamuda çalışan özel güvenlik görevlisi arkadaş lar inşallah 8 haziran sabahı işsiz kalmayız.Açıklama bekliyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı