Soma'da madende korkutan yangın!

Soma'da Eynez madenine yakın olan İmbat Madencilik'e ait ocağın dışında büyük bir yangın çıktı.

GİRİŞ 15.05.2015 14:13 GÜNCELLEME 15.05.2015 16:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Soma'da Eynez madeninde 301 işçinin hayatına mal olan facianın yıl dönümü üzerinden sadece 2 gün geçti. Bugün ise Eynez madenine yakın olan İmbat Madencilik'e ait ocağın dışında büyük bir yangın çıktı. Yangının madenin atölye ve lambahanede çıktığı belirtiliyor. Olay bir anda büyük paniğe yol açarken, gelen ilk bilgilere göre yangında can kaybı veya yaralanma yok.

Soma İtfaiyesi'nden alınan bilgilere göre bütün itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Olay yerine çok sayıda ambulans gönderildiği de bildiriliyor. Yangının çıktığı İmbat madeninde üç gün önce bir işçi yaralanmıştı.

'YARALI VE CAN KAYBI YOK'

Maden İş Sendikası Genel Başkanı Nurettin Akçul hurriyet.com.tr'ye "Koğuş ve lambahanelerin olduğu bir bölümde yer üstünde yangın olduğunu öğrendik. Şirket sahibiyle görüştüm. Herkes Yangını söndürmeye Çalışıyor şu anda. Yaralı ve can kaybı yok. Buna şükrediyoruz. Bununla geçmiş olsun diyoruz" dedi.

YORUMLAR 4
  • ilim-Amel-ihlas 8 yıl önce Şikayet Et
    ihmal, ihmal, ihmal. Her yerde ihmal var, sabotaj diye ihmalsizlikleri gecistirmeye calismayin, bir kac gün öncede müftünün biri sacmalamisti. Siz eseginizi saglam kaziga bagladinizdami sonra ALLAHA tevekkül ettiniz yoksa baglamadan öncemi? Saygilarimla
    Cevapla
  • m numan 8 yıl önce Şikayet Et
    Somadaki maden de bu maden de provokasyon. birilerinin işi ama netlik kazanmadı. Bunlar hepsi TÜRKİYENİN yükselen prim ve trajının tekara masonik ellere geçmesini isteyenlerin işi.
    Cevapla
  • han li 8 yıl önce Şikayet Et
    sabotaj soma öncesi ve sonrası sabotaj...
    Cevapla
  • dericd 8 yıl önce Şikayet Et
    sabotaj var maden de olduğu gibi dikkat edilsin araştırılsın ve acımadan cezası verilsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'