İHH'dan Çorum'daki mültecilere yardım

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından Çorum'daki mülteciler için 3 tır yardım malzemesi gönderildi

İHH'dan Çorum'daki mültecilere yardım
İHH'dan Çorum'daki mültecilere yardım
GİRİŞ 23.05.2015 11:06 GÜNCELLEME 23.05.2015 11:06

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından Çorum'daki mülteciler için 3 tır yardım malzemesi gönderildi.

İHH Genel Merkezince yürütülen "mülteci destekleme çalışmaları" kapsamında Çorum'a gönderilen yardımlar, İHH Çorum Temsilcisi Selim Özkabakçı tarafından teslim alındı.

Özkabakçı, yaptığı açıklamada, kuru gıda, mutfak malzemesi, yatak, battaniye ve genel ev eşyası türünde ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardımların, kentteki Irak, Suriye ve diğer ülkelerden gelen mülteci ailelere dağıtılacağını belirtti.

Kentteki mültecilere her zaman destek olduklarını ifade eden Özkabakçı, "Çorum İHH olarak bombalardan kaçarak canını kurtarmak için Çorum’a sığınan muhacir kardeşlerimize her zaman ensar olmaya çalıştık. Sığınmacı kardeşlerimize geldikleri ilk günden itibaren yardımlarımızı ulaştırdık. Bundan sonra da üzerimize düşeni yapacağız" diye konuştu.

Özkabakçı, gerek yardımların dağıtılması gerekse diğer faaliyetlerde görev almak isteyenlerin vakfa başvuruda bulunabileceklerini kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi