Afyonkarahisar'da bisiklet yarışması

Afyonkarahisar Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu'ca düzenlenen "5. Geleneksel Afyonkarahisarlılar Zafere Pedal Çeviriyor" bisiklet yarışması, yoğun ilgi gördü.

Afyonkarahisar'da bisiklet yarışması
Afyonkarahisar'da bisiklet yarışması
GİRİŞ 25.05.2015 10:17 GÜNCELLEME 25.05.2015 10:17

"Bu Şenlik Tam Benlik, Bas Pedala Hayatı Yakala ve Bağımlılığa Hayır" sloganıyla düzenlenen bisiklet yarışması, 9 kategoride yapıldı.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünden verdiği startla başlayan yarış, Maliye kavşağı, İzmir nokta geçiş, Kırmızı hastane geçiş, Mezarlık önü, Milli Birlik Caddesi üzerinden Valilik önünde son buldu.

Belediye Başkanı Çoban, burada yaptığı konuşmada, bu yıl 5. düzenledikleri bisiklet yarışmanın beklenenin üzerinde katılımın olduğunu söyledi.

Bu yoğun katılımın başta sporseverleri olmak üzere kendilerini de mutlu ettiğini ifade eden Çoban, "İnşallah bu şekilde ilgi olması bizimde bu yarışmaya olan ilgi ve şevkimizi arttırıyor. Gelecek yıllarda daha farklı ve daha büyük organizasyonlar yapmak istiyoruz. Hatta bu yarışmayı uluslararası boyuta taşımayı planlıyoruz. Bu vesileyle ödül alan yada alamayan tüm yarışmacıları canı gönülden tebrik ediyorum" diye konuştu.

Yarışmada, dereceye giren sporculara para ödülü ile çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca yarışmaya katılan tüm sporculara çekilen kura ile 10 bisiklet hediye edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı