Türk Eğitim-Sen Bilecik Şube Başkanı Yel:

"Türk Eğitim-Sen, alınları açık, başları dik olanların sendikasıdır. İlkeli ve şahsiyetli sendikacılığın tek adresidir. Türk Eğitim-Sen'li olmak bir gururdur, dik ve onurlu bir duruştur"

Türk Eğitim-Sen Bilecik Şube Başkanı Yel:
Türk Eğitim-Sen Bilecik Şube Başkanı Yel:
GİRİŞ 25.05.2015 13:50 GÜNCELLEME 25.05.2015 13:50

Türk Eğitim-Sen Bilecik Şube Başkanı Ömer Yel, "Türk Eğitim-Sen, alınları açık, başları dik olanların sendikasıdır. İlkeli ve şahsiyetli sendikacılığın tek adresidir. Türk Eğitim-Sen'li olmak bir gururdur, dik ve onurlu bir duruştur" dedi.

Yel, yaptığı yazılı açıklamada, mücadelelerinde hiçbir zaman ihmal, yılgınlık ve bıkkınlığa kapılmadıklarını ve dertlerini anlattıklarını belirterek, sendikal çizgisinden taviz vermeyen sendikanın hedefleriyle, ilkeleriyle, tertemiz kadrosuyla, dik ve onurlu duruşuyla eğitim camiasının tek umudu olduğunu kaydetti.

Daha mutlu ve huzurlu bir eğitim camiası için inançlı ve kararlı bir yola koyulduklarını, haksızlığa ve adaletsizliğe karşı yürüdüklerini ifade eden Yel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Türk Eğitim-Sen, alınları açık, başları dik olanların sendikasıdır. İlkeli ve şahsiyetli sendikacılığın tek adresidir. Türk Eğitim Sen'li olmak bir gururdur, dik ve onurlu bir duruştur. Bu kurumun bir üyesi olmak bizim için sonsuz bir mutluluk, büyük bir şereftir. Yaşadığımız kıyım sürecinde bizim gibi düşünen ya da düşünmeyen taraflı tarafsız her kesimden destek aldık. Kamuoyunun üzerine serpilmiş korku zihniyetini yıkmak için bir yürüyüş başlattık ve kararlı adımlarla yürüyüşe geçtik. Temizliğe, dürüstlüğe, adalete ve samimiyete yürümekle sorumluyuz. Saflarımızı sıkı tutarak adımlarımızı daha da hızlandırıyoruz. Biraz daha mesafe alarak ahlaksızlara karşı göğsümüzü geriyor, durmaksızın yürüyoruz. Sendikalar arası rekabet anlaşılabilir. Ama rekabet adına sergilenen ahlaksızlığı anlamak mümkün değildir. Yüreklerimizdeki iyilik, yüzümüzdeki kararlılık, ruhumuzdaki dürüstlük ve mertlik, kalbimizdeki Allah aşkı, gönlümüzdeki eğitim sevdası ve davranışlarımızdaki nezaket asla değişmeyecektir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı