Hayırsever iş adamından Havza'ya okul

Havza ilçesinde hayırsever iş adamı Muzaffer Tahmaz tarafından yaptırılan Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi törenle açıldı.

Hayırsever iş adamından Havza'ya okul
Hayırsever iş adamından Havza'ya okul
GİRİŞ 25.05.2015 17:48 GÜNCELLEME 25.05.2015 17:48

Açılışa, Vali İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Belediye Başkanı Murat İkiz, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, hayırsever iş adamının oğlu Aytuğu Tahmaz ve ailesi, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Havza İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende okul öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler sergilendi.

Vali Şahin yaptığı konuşmada, Tahmaz ailesini tebrik ederek, "Gönlümüzden geçen Muzaffer Beyin burada olması idi fakat olmadı. İnşallah Kaymakamım ve Belediye Başkanımız ile kendisini ziyaret edeceğiz. İlçemize güzel bir okul kazandırdıkları için kendilerine teşekkür ederim" dedi.

Altuğ Tahmaz, babası Muzaffer Tahmaz’ın rahatsızlılığı nedeni ile programa katılamadığını belirterek, "Babam her zaman doğup büyüdüğü yere katkıda bulunmak istiyordu. Allah bizlere nasip etti böyle bir okulu Havzamıza kazandırdık" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin'in konuşmalarının ardından Demir, Muzaffer Tahmaz adına oğlu Altuğ Tahmaz’a eğitime verdikleri katkı nedeni ile plaket takdim etti.

Daha sonra Vali Şahin ve açılışa katılanlar okulu gezerek yetkililerden bilgi aldı. Okul gezisi sonrası Vali Şahin eğitime destek veren Altuğ Tahmaz ve imam hatip lisesi öğrenci yurdu inşaatına katkıda bulunan Ali İkiz’e plaket verdi.

Kaymakam Alper Tanrısever ise Muzaffer Tahmaz’ın torunu Muzaffer Tahmaz’a alüminyum kabartma Atatürk Evi tablosu hediye etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt