Öğrenciler, kitap fuarında buluştu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından "Kahramanmaraş Bilgiyle Buluşuyor" projesi kapsamında Andırın'da kitap fuarı açıldı.

Öğrenciler, kitap fuarında buluştu
Öğrenciler, kitap fuarında buluştu
GİRİŞ 26.05.2015 16:29 GÜNCELLEME 26.05.2015 16:29

Andırın Kaymakamı Mustafa Maslak, Atatürk Ortaokulu salonunda açılan fuarda, kitap okuma alışkanlığının küçük yaşlarda kazandırılmasının oldukça önemli olduğuna dikkat çekti.

Kitap fuarının öğrenciler üzerindeki etkisine değinen Maslak, "Bu tür etkinliklerle hem öğrencilerimize kitabı sevdirmek, hem de kitap okuma alışkanlığı kazandırmak istiyoruz. İnşallah fuar, ilçemiz, öğrencilerimiz ve hepimiz için hayırlara vesile olur" dedi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Akküncü ise çocukların kitap alma alışkanlığı kazanması ve öz değerleriyle biriktirdiği küçük paralarla kendi harçlıkları ile kitap alma ve kitaba olan sevgiyi artırmayı hedeflediklerini kaydetti.

Daha sonra kitap fuarını gezen öğrenciler, kumbaralarda biriktirdikleri paralarla istedikleri kitapları aldı.

Açılışa, Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Onur Keysan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Kaya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Sarıtürk ve Ertan Göl, Ar-Ge İl Koordinatörü Harun Kadıoğlu ve öğrenciler katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün