Dağlıca'da bir havan saldırısı daha!

Türk Silahlı Kuvvetleri Dağlıca'da askere yönelik havan saldırısı gerçekleştiğini açıkladı.

Dağlıca'da bir havan saldırısı daha!
Dağlıca'da bir havan saldırısı daha!
GİRİŞ 27.05.2015 17:49 GÜNCELLEME 27.05.2015 18:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’ne bağlı Dağlıca’daki askeri birliğe bir grup PKK’lı ateş açtı. Aynı noktada saldırılarını düzenleyen PKK, 10 gün içinde iki kez saldırı gerçekleştirmiş oldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi;

"Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, Kara Kuvvetleri Komutanlığı 7’nci Hudut Alay Komutanlığı (Yüksekova / Hakkâri) Dağlıca Üs Bölgesine bir atım havan atışı yapılmak suretiyle silahlı saldırıda bulunulmuştur. Üs bölgesi'nde bulunan unsurlarımız tarafından derhal ateşle karşılık verilmiştir. Söz konusu silahlı saldırıda, herhangi bir hasar veya zayiat meydana gelmemiştir. Bölgede emniyet tedbirleri artırılmış olup gözetleme faaliyetlerine devam edilmektedir."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • suleyman 8 yıl önce Şikayet Et
    fahri kardese katiliyorum bunlara karsi IHA lar kesif ucusu yapip yerlerini kobralara bildirmeli ve bölge hainden temizlenmeli. allah muhafaza o havan mermisi askeri karakola isabet etseydi sehid verebilirdik. bu saldirganlara karsi bordo berelilerimiz nokta operasyonlari yapmali. bu asker katillerini genis ovalarda yuksek daglarda daginik olarak degil inlerinde bir arada etkisiz hale getirmek gerek. cözum surecinden güc alarak karsilik veremeyecegimizi dusunuyolar ama onlara oyle bir darbe indiririz ki cözume gerek kalmaz 10 yil kafalarini kaldiramazlar.
    Cevapla
  • fahri 8 yıl önce Şikayet Et
    ihalar ne işyapar acaba...
    Cevapla
  • yama 8 yıl önce Şikayet Et
    TSK kamuoyuna bilgi verme yerine geregini yapsa.
    Cevapla
  • sancar 8 yıl önce Şikayet Et
    izin verirlerse yapar..vali..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!