Metrobüs kazası: Çok sayıda yaralı

Ayvansaray’da kontrolden çıkan bir metrobüs, önündeki metrobüse çarptı.

GİRİŞ 05.06.2015 16:57 GÜNCELLEME 05.06.2015 17:41
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Kazada bazı yolcular yaralanırken, olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.  

Kaza, Ayvansaray metrobüs durağının yaklaşık 20 metre ilerisinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Cevizlibağ yönünde ilerleyen bir metrobüs, kontrolden çıkarak önünde seyreden metrobüse arkadan çarptı. Kazada metrobüslerde bulunan yolculardan bazıları yaralandı. Yaralılar için olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza nedeniyle metrobüs seferleri tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 22
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Genel karayolu kazalarına oranla metrobuste çok nadir kaza oluyor. Sefer ve yolcu sayısıyla orantılayarak bakınca. Ama yine de şoforlerde varsa dikkatsizlik aşırı yorulma v.b. Bazı tedbirler alınabilir şoför sayısı artırılabilir mesela.
    Cevapla
  • Mehmet Tanriverdi 8 yıl önce Şikayet Et
    söförler isten atilmali ve cezalandirilmali,kafa kafay sacmalik bu.
    Cevapla
  • ceyar 8 yıl önce Şikayet Et
    önce seni atsınlar işten sonra onları atarız olurmu cahil kardeşim yağışlı havada kaza oranı iki katına çıkar bilmiyorsan öğren yaralılara geçmiş olsun
    Cevapla
  • Sedat 8 yıl önce Şikayet Et
    Böyle kazalar olabilir sonuçta kul yapısı 1. Araçlar körüklü dunyanin her yerinde kaza yapma riski var yok denmez 2. Maksimum hızı 80 dir daha hizli gitmezler 3. Zaten yağış var 4. Arkadaşın dediği gibi binlerce insanla muhattap oluyor şoförler sonuçta insan onlar o
    Cevapla
  • Erdal 8 yıl önce Şikayet Et
    cahil cahil konuşmayın. hava yağmurlu ve yollar kaygansa birde 50-100 kişi yolcu yaşıyorsanız istediğiniz kadar tecrübeli olun farketmez. bilmeden atıp tutmayın. ..
    Cevapla
  • Ahmet Salih 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar, metrobus de kaza yapabilir. Teknik bir hata olmuş olabilir. Hemen kişilere sataşmayı bırakıp olmamasını temenni edeceğiz. Akşama kadar bu şoförlerin yüz binlerce kişi ile muhatap olduklarını ve her çeşit insan ile karşılaştıklarını kafalarının artık robottan öteye geçtiğini düşünelim ki ancak bu kişileri anlayabiliriz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler