Malatya'da Başsavcı Alper'den Erkoç'a ziyaret

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç'u ziyaret etti.

Malatya'da Başsavcı Alper'den Erkoç'a ziyaret
Malatya'da Başsavcı Alper'den Erkoç'a ziyaret
GİRİŞ 23.06.2015 15:32 GÜNCELLEME 23.06.2015 15:32

MTSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Erkoç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Alper'in Malatya'da başarılı ve değerli hizmetler yaptığını kaydetti.

Alper'in Denizli'de de aynı şekilde çalışacağına inandığını belirten Erkoç, "Bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum. Malatya'da bulunduğu süre içerisinde yapmış olduğu güzel hizmetlerden dolayı da kendisine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Alper de Malatya'da bulunduğu süre içerisinde devlet kurumlarından ve halktan büyük destek görerek hizmet ettiğini bildirerek, "Şüphesiz devlete ve millete hizmet etmek bir bayrak yarışıdır. Bayrağı belli bir noktada alırsınız, daha yukarılara taşırsınız. Sonra yeni gelen yarışmacıya teslim edersiniz. Malatya önemli dostluklar kazandığım ve hep iyilikler gördüğüm bir yer oldu. Malatya'da görev yaptığım için kendimi şanslı hissediyorum" açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından Erkoç, Alper'e plaket verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak