Gölpazarı Belediye Olağan Meclis Toplantısı

Gölpazarı Belediyesi Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı, Başkan Vedat Kazıcı başkanlığında yapıldı.

Gölpazarı Belediye Olağan Meclis Toplantısı
Gölpazarı Belediye Olağan Meclis Toplantısı
GİRİŞ 03.07.2015 08:33 GÜNCELLEME 03.07.2015 08:33

Belediyede gerçekleştirilen toplantıda, belediyeye şartsız bağışlanacak aracın kabulü, üç parka isim verilmesi ve sözleşmeli çevre teknikeri çalıştırılması görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Kazıcı, üç gündem maddesinin meclis üyeleri tarafından kabul anlatan Kazıcı, şunları kaydetti:

"Belediyemiz tarafından yapılan İstiklal Mahallesi Hanımeli Sokak'ta bulunan parka '18 Mart', İsmetpaşa Mahallesi Mektep Sokak'ta bulanan parka, '19 Mayıs' ve İstiklal Mahallesi Fevziçakmak Caddesi üzerinde bulunan parka '23 Nisan' parkı isimleri verildi.

İhale aşamasına gelmiş bulunan atık su ve kanalizasyon arıtma tesisimizin sorumluluğunu üstlenecek, tesisin ihalesinden çalışma aşamasına kadar başında bulunacak ve oranın sorumlusu olacak sözleşmeli çevre teknikerinin alımına karar verildi. Alt yapı ihalesi yapılmıştı, yetkili firmaya iş teslimi ile su ve kanalizasyon inşaatı başlayacak, hem de o ay itibarıyla da arıtma tesisin ihalesine çıkacağız. Ümit ediyorum ki, 1 veya 2 yıl içerisinde arıtma tesisimizi de tamamlayarak, ilçemizin bütün ağır sorunların önemli projelerini bitirmiş olarak, halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!