Merhum Cumhurbaşkanı Demirel için mevlit okutuldu

Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel için Eskişehir, Bilecik ve Afyonkarahisar'da mevlit okutuldu

Merhum Cumhurbaşkanı Demirel için mevlit okutuldu
Merhum Cumhurbaşkanı Demirel için mevlit okutuldu
GİRİŞ 03.07.2015 18:28 GÜNCELLEME 03.07.2015 18:28

Türkiye Cumhuriyeti'nin 9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel için Eskişehir, Bilecik ve Afyonkarahisar'da mevlit okutuldu.

Kent merkezindeki Reşadiye Camisi'nde ikindi namazı öncesi gerçekleştirilen mevlitte dua edildi.

Vatandaşların ilgi gösterdiği programda Kur'an-ı Kerim tilaveti yapılmasının ardından mevlit okutuldu. Program, ilahilerle sona erdi.

Bilecik

Bilecik Şeyh Edebali Türbesi yerleşkesinde bulunan Orhangazi Camisi'nde ikindi namazının ardından okunan mevlit, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

İlahiler ve mevlidin okunduğu program, Demirel için dua edilmesinin ardından sona erdi. Programa, Demokrat Parti İl Başkanı Ali Ünal ile vatandaşlar katıldı.

Afyonkarahisar

Türkiye Cumhuriyeti'nin merhum 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için lise öğrenimini gördüğü Afyonkarahisar'da mevlit okutuldu.

Ulu Camide cuma namazı öncesi okutulan mevlide, Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından üzerinde Demirel'in fötr şapkasıyla halkı selamladığı resmin yer aldığı paketlerde lokum dağıtıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan mevlitte, daha sonra ilahiler ve Mevlid-i Şerif okundu. Mevlit, Demirel için dua edilmesinin ardından sona erdi. Mevlid-i Şerif'e çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhum 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 17 Haziran 2015 tarihinde Ankara'da tedavi gördüğü hastanede solunum yolu enfeksiyonu ve kalp yetmezliği nedeniyle 91 yaşında hayatını kaybetmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı