Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Adıgüzel:

"Turan'a açılan kapımız olan Kars'ı, siz yol geçen hanı mı sandınız?"

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Adıgüzel:
Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Adıgüzel:
GİRİŞ 05.07.2015 12:32 GÜNCELLEME 05.07.2015 12:32

Uuml;lkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Ermenistan'ın ünlü caz piyanisti Tigran Hamasyan'ın Ani Antik Kentinde konser vermesine tepki gösterdikleri için eleştirildiklerini ve tehdit edildiklerini savundu.

Adıgüzel, yaptığı açıklamada, bir süre önce Türk düşmanı Ermeni diasporasının Kars ve çevresinde yaptığı faaliyetleri dile getirdiklerini belirtti.

Açıklamasının ne kadar vatan ve millet düşmanı varsa hepsini rahatsız ettiğini anlatan Adıgüzel, şöyle konuştu:

"Hainler tarafından, bölücüler tarafından, şer odakları tarafından, kendilerini Kemalist diye adlandıran içlerine Ermeni kaçmışlar tarafından kınandık, eleştirildik, tehdit edildik. Ateş olsanız cürümünüz kadar yer yakarsınız. Ne bu ülkenin hainleri biter, ne de o hainleri gömecek yiğitleri. Hiçbir kınayıcının kınamasından korkmadan, doğru bildiğimiz, hak bildiğimiz bu kutlu yolda siz küfür ehline karşı, biz inanmışlar ordusu olarak durmadan, dinlenmeden, yorulmadan hedefe doğru koşar adım yürüyeceğiz."

"Turan'a açılan kapımız olan Kars'ı, siz yol geçen hanı mı sandınız?" diyen Adıgüzel, her karışı şehit kanıyla sulanmış vatan toprağının üzerindeki sinsi planları boşa çıkaracaklarını ifade etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!