ÇOMÜ BESYO'da akademik kurul toplantısı

Ccedil;anakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nun 2014 2015 eğitim öğretim yılı akademik genel kurul toplantısı yapıldı.

ÇOMÜ BESYO'da akademik kurul toplantısı
ÇOMÜ BESYO'da akademik kurul toplantısı
GİRİŞ 07.07.2015 14:14 GÜNCELLEME 07.07.2015 14:14

Toplantıya ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, BESYO Müdür vekili Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu ile bölüm başkanları ve akademik personel katıldı.

Saygı duruşunda bulunulup ve İstiklal Marşının okunmasının ardından toplantı, BESYO bölüm başkanlarının bölümleriyle ilgili bilgileri anlatan sunumlarıyla başladı. Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Gülşah Şahin, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Şakir Serbes ve Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. İlhan Adiloğulları’nın sunumlarının ardından Yrd. Doç. Dr. Necati Cerrahoğlu, BESYO ile ilgili genel değerlendirme yaparak okulun gelişimi ve faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi.

Yüksekokul’un akademik ve idari personel sayısını, sivil toplum kuruluşlarıyla yapılan çalışmalara verdikleri destekleri, yerel dinamiklerle işbirlikleri ve bu konuda yapılan çalışmaları, fiziksel altyapı gelişimi ile kısa ve orta vadedeki sorunları ve çözüm önerilerini anlatan Cerrahoğlu, lisans öğrencilerinin çeşitli kongrelere katıldıklarını, sunumlar yaparak ÇOMÜ’yü temsil ettiklerini kaydetti.

Rektör Prof. Dr. Acer ise konuşmasında, Cerrahoğlu’na teşekkür ederek BESYO’nun sürekli aktif, dinamik ve kendini gösteren bir birim olduğuna işaret edip, başarı ivmesinin artışından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt