AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı'ndan Gündem Değerlendirme Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Tutumlu ve Mustafa Ötken, basın mensuplarıyla parti binasında bir araya geldi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı'ndan Gündem Değerlendirme Toplantısı
AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı'ndan Gündem Değerlendirme Toplantısı
GİRİŞ 07.07.2015 15:59 GÜNCELLEME 07.07.2015 15:59

Parti çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgiler veren İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mustafa Ötken, Afyonkarahisar teşkilatının aralıksız çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Ötken, AK Parti Afyonkarahisar milletvekillerinin düzenlenen iftar programlarına katıldıklarını ifade ederek, "Burada vekillerimiz, vatandaşlarla sohbet edip, sıkıntılarını dinliyorlar" dedi.

Afyonkarahisar'da son yıllarda ciddi yağışların meydana geldiğini aktaran Ötken, "Çiftçilerimiz, bu yağışlardan dolayı ciddi anlamda sıkıntılı. Çiftçilerimizin sorun ve sıkıntıları için gerekli önlemler alınacaktır, vekillerimizde bunların takipçisi olacaktır" şeklinde konuştu.

İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Hüseyin Tutumlu ise gündeme ilişkin erken seçim ile ilgili bir çalışmalarının bulunmadıklarını ifade ederek, "Bizler, teşkilat olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Erken seçim gibi bir durum ya da talimat gelmedi. Çalışmalarımızı aksatmadan devam ettiriyoruz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar!
120 yıldır alem yapan ailenin son ustası: Rıza Akbalış...