MHP Sivas Milletvekili Dağgez'den SESOB'a ziyaret

MHP Sivas Milletvekili Celal Dağgez, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (SESOB) Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

MHP Sivas Milletvekili Dağgez'den SESOB'a ziyaret
MHP Sivas Milletvekili Dağgez'den SESOB'a ziyaret
GİRİŞ 21.07.2015 17:21 GÜNCELLEME 21.07.2015 17:21

Beraberinde MHP İl Başkanı Ragıp Özkan ve yönetim kurulu üyeleriyle SESOB'a gelen Dağgez, Başkan Köksal ile bir süre görüştü. Burada konuşan Dağgez, parti yöneticileriyle esnaf ziyaretinde bulunduklarını belirterek, "Seçimlerin ardından ziyaretler yaparak teşkilatların sorunlarını dinliyor ve görüş alışverişinde bulunuyorum. Memleketimizin ve ülkemizin sorunlarını çözmek ve yardımcı olmak için kapımız ve gönlümüz her zaman açıktır" dedi.

Suruç'taki terör saldırısına da değinen Dağgez, bu saldırıyı asla tasvip etmediklerini ve parti olarak da lanetlediklerini dile getirdi. 

Köksal da Dağgez'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, esnaf teşkilatı olarak tüm partilere aynı mesafede olduklarını ve teşkilat olarak esnafın sorunlarını da tüm siyasi partilerin temsilcilerine anlattıklarını söyledi.

Suruç'taki saldırıda vatandaşların katledilmesinden dolayı üzüntülü olduklarını belirten Köksal, bu tür olayları asla tasvip etmediklerini ifade ederek, yakınlarını yitiren ailelere başsağlığı diledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!