Şehit olan polisin baba ocağında hüzün

Ceylanpınar ilçesinde ölü bulunan 2 polis memurundan Okan Acar'ın Niğde'deki baba ocağında hüzün var.

GİRİŞ 22.07.2015 16:18 GÜNCELLEME 22.07.2015 17:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Okan Acar'ın (24) Selçuk Mahallesi Taşkın Sokak'ta ikamet eden ailesine acı haberin ulaşmasının ardından, anne Zehra Acar ve bazı yakınları sinir krizi geçirdi. 

Komşuları ve yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Acar'ın akrabaları 112 Acil Servis ekiplerince müdahale edilerek Niğde Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Geçen yıl temmuz ayında Şanlıurfa'da görevine başlayan Acar'ın aynı evde kaldığı polis arkadaşıyla iyi anlaştığı, Ceylanpınar'a 3 yıllık doğu görevini tamamlamak için kendi isteğiyle gittiği öğrenildi.

Yaklaşık bir yıl önce babası Mehmet Acar'ı kanser hastalığı nedeniyle kaybeden Acar'ın banka kredisiyle annesine ev aldığı, bir hafta önce de ailesinin bu eve taşındığı belirtildi.

Üç erkek kardeşin en büyüğü olan Okan Acar'ın 10 yaşındaki en küçük kardeşi Serkan Acar da acı haber üzerine gözyaşlarına boğuldu.
Bu sabah Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 2 polis memuru, evlerinde silahla öldürülmüş halde bulunmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • bitlisli 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim şehadetini kabul etsin kardeşim. mevlam senin hakkını bu zalimlerin yanına bırakmasın inşallah.
    Cevapla
  • Selim 8 yıl önce Şikayet Et
    Polise uzanan elleriniz gun yüzü görmesin insaallah
    Cevapla
  • hektor 8 yıl önce Şikayet Et
    eyyyy devletim bazı ülkebile olamayan toplluklar bir asker için dünyayı yakıyor eyyykomutanıztayyip seni baş kumandan yaptık açimızı dındir 100 yıl itgibi yaşayacana kurt gibi 50 sene yaşarız buhalk arkanda kandili yok et buıtler tı icerianlasılar evletın nasırlı elni
    Cevapla
  • Çok Şükür 8 yıl önce Şikayet Et
    Bugün size hüzün yok, şehitler de hüzün olmaz... sadece Allah'ın kendilerine gösterdiği ikramla sevinirler... "Allah yolunda öldürülmüş olanları ölüler sanma sakın.Hayır!Onlar diridirler.Rablerinin katında rızıklandırılıyorlar." Ali İmran Suresi, 169
    Cevapla
  • SEVDALI 8 yıl önce Şikayet Et
    Daha nereye kadar susacak, kafanızı kuma gömeceksiniz Ey Yöneticiler Analar ağlamasın dediniz Analar ağlamıyor mu ne kendi kendinizi kandırıyorsunuz çözüm süreci dediniz doğuda ne devlet kaldı ne vatanını seven her şeye sus pus ondan sonra ağlayıp sızlamalar yetmez mi yahu Yeter savunma zamanı değil atağa kalkma zamanı bunların inine kadar girme zamanı Ha bu arada Allah da onların ciğerini yaksın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!