Kaymakam Mantı, Bandırma'ya veda ediyor

İçişleri Bakanlığının yayımladığı kararnameyle Ankara'nın Mamak ilçesi Kaymakamlığına atanan Bandırma Kaymakamı Ali Mantı onuruna yemek verildi.

Kaymakam Mantı, Bandırma'ya veda ediyor
Kaymakam Mantı, Bandırma'ya veda ediyor
GİRİŞ 24.07.2015 15:42 GÜNCELLEME 24.07.2015 15:42

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, yemek öncesi yaptığı konuşmada, Mantı'nın 6 yıldır ilçeye önemli hizmetlerde bulunduğunu söyledi.

Mantı ile uyum içinde çalıştıklarını belirten Mirza, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. İlçeye yapılan yatırımlarda bizlere hep destek oldu, yol gösterdi. Kendisine Bandırmalılar adına teşekkür ederiz. Vedalar hep hüzünlü olmuştur. Bugün de hüzünlüyüz. Bandırmalılar, halkın adamı Ali Mantı abilerini uğurlamanın üzüntüsünü yaşıyor. Tek tesellimiz, kendisinin ülkenin başkenti olan Ankara'da görev yapacak olmasıdır."

Katılımcılara teşekkür eden Mantı ise "Bu süre içinde toplumun tüm kesimleriyle uyum içinde çalıştık. Zaman zaman elbette eksik ve kusurlarımız olmuştur. Tüm Bandırmalılardan haklarını helal etmelerini istiyorum. 6 yıl görev yaptığım Bandırma'nın kalbimdeki yeri çok fazladır. Şundan emin olun ki artık Ankara'da fahri hemşehriniz var. Her zaman kapım açık" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak