Askere roketatarlı saldırı!

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde PKK tarafından düzenlenen roketli saldırı sonucu 3 asker yaralandı.

Askere roketatarlı saldırı!
Askere roketatarlı saldırı!
GİRİŞ 29.07.2015 12:31 GÜNCELLEME 29.07.2015 18:53
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

Olay, sabah saatlerinde Doğubayazıt ilçesinin Gürbulak mevkisinde meydana geldi. PKK üyeleri tarafından düzenlenen roketatarlı saldırı sonucu iki asker yaralandı. Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan sağlık durumu ağır olan asker Erzurum'a sevk edildi.

ŞEHİT HABERİ YALANLANDI

Ağrı Valiliği, Doğubayazıt ilçesinde zırhlı araca düzenlenen terör saldırısında yaralanan 3 askerden birinin şehit olduğu yönündeki haberlerin asılsız olduğunu bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında,  Doğubayazıt-Gürbulak karayolu Karaburun köyü mevkisinde zırhlı araçla devriye görevi yürüten güvenlik güçlerine, terör örgütü PKK mensuplarınca ateş edilmesi sonucu yaralanan 3 askerden birininşehit olduğuyla ilgili haberlerin yer aldığı belirtildi.

Söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığı kaydedilen açıklamada, Ağrı ve Erzurum'daki hastanelerde tedavileri devam eden yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edildi.

PKK ERZURUM'DA DA SALDIRDI

Erzurum'un Horasan ilçesinde bir astsubay, görev yaptığı bölüğüne aracıyla gittiği sırada uğradığı silahlı saldırıda yaralandı. Astsubay'ın silahını çekip kendisine ateş açanlara karşılık verdiği öğrenildi. Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde de PKK tarafından düzenlenen roketli saldırı sonucu 3 asker yaralandı.

YORUMLAR 86
  • Kayra Keskin 8 yıl önce Şikayet Et
    Bütün Erzurum silahlanmalıdır Anadolu akışının ilk kalesi Erzurumdur
    Cevapla
  • Dadas 8 yıl önce Şikayet Et
    Pkk nin neden Doğu Beyazıt vede Erzurum Horasan ilçesindeneden eylem yaptığı kaçakçılık İran'dan gelen mallar Doğu Beyazıt kontrol olur Erzurum'da Horasan ilçesinde didik didik edilir pkk nin ekmeği kesildi o yüzden buralarda korku yaratmak istiyorlar ama Dada slar yimazlar Türkün yikilmayan kalesi Erzurum Mevlana emanet
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk erzurum ve ağrı'yı hedef aldı. neden bütün eylemler burada.
    Cevapla
  • aziz altıntas 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu yasalar şeriat yasası olmadıkça idam cezası geri gelmedikçe bu ülke düzelmez göreceğiz gitgide düzen dahada bozulacak bu günleri arar olacağız onun için akıllı davranmamız herkesi kardeşçe anlayarak doğruları anlatarak doğruları uygulayarak ilerleyebiliriz oda ancak yüzde 99u müslüman olan ülkemizde şeriatın gelmesi ile mümkündür bütün usulsüzlükler yolsuzluklarda yüzde 100 biter şeriatin gelmesiyle başka yolu yok
    Cevapla
  • Yeter artık 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğubeyazıtta sokağa çıkma yasağı ilan edip taş taş üstünde bırakmayın he mterörsitleri temizleyin hemde yardım yataklık yapanları. bu nedir böyle bu mesela sittin sene bu politikalarla bu mücadfele tarzıyla çözülmez.
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    senin yaşın en çok 20 galiba. çünkü bahsettiğin politikalar 20-25 sene önce uygulandı ve terör daha da azdı. ohal çözüm değil zulümdür. hem yaşın yetmediği için hem de oralarda yaşamadığın için bunu bilmiyorsun. ama biraz geçmişte ne olmuş diye araştırmak zor olmasa gerek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı