Şehitkamil İlçe Jandarma Komutanlığına yeni hizmet binası

Gaziantep Valisi Yerlikaya: "Organize sanayi bölgemiz sadece şehrimizin istihdamına ve ülkemizin büyümesine katkı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda sosyal hizmetler noktasında da üzerine düşeni cömertçe yapmaya devam ediyor"

Şehitkamil İlçe Jandarma Komutanlığına yeni hizmet binası
Şehitkamil İlçe Jandarma Komutanlığına yeni hizmet binası
GİRİŞ 29.07.2015 16:08 GÜNCELLEME 29.07.2015 16:18

Gaziantep'te yapımı tamamlanan Şehitkamil İlçe Jandarma Komutanlığı binası hizmete açıldı.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, İl Jandarma Komutanlığı ile Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) işbirliğince yaptırılan binanın açılış töreninde, emeği geçenlere teşekkür etti.

Organize sanayi bölgesinde yaklaşık 130 bin kişiye istihdam sağlandığını belirten Yerlikaya, "Organize sanayi bölgemiz sadece şehrimizin istihdamına ve ülkemizin büyümesine katkı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda sosyal hizmetler noktasında da üzerine düşeni cömertçe yapmaya devam ediyor. Bugün içerisinde bulunduğumuz mekan da bunun en güzel örneklerinden birisidir" dedi.

GAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu da yapımına yaklaşık bir yıl önce başlanan binayı hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Jandarmanın başarılı çalışmalarıyla her zaman halkın desteğini aldığını vurgulayan Nakıboğlu, "Çağımızın teknik imkanlarını takip eden, çağdaş olanaklara sahip bir jandarma karakolu hepimizin huzur ve güvenliği için önemlidir. Bu sebeple herkes üzerine düşen görev ve sorumluluğu yerine getirmektedir" diye konuştu.

İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan ise Gaziantep'in daha güvenli bir kent olması için ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti.

Halkın yanına gitmeyi, halka hizmeti yerinde sunmayı kendilerine hedef edindiklerini aktaran Arslan, "Huzuru ve güvenliği sağlayabilmek için öncelikle halkla et ve tırnak gibi kaynaşmamız gerektiğine inanıyoruz. Yeni hizmet binamızla daha iyi hizmet verileceğine inanıyorum. Binamızın yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyor, hizmet binamızın hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Nakıboğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Törene Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve organize sanayi bölgesi yönetim kurulu üyeleri katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı