Trans Asya trenine mayınlı saldırı

PKK, Bingöl'de Ankara-Tahran seferini yapan trene mayınlı saldırı düzenledi. Olayda can kaybı yaşanmazken, vagon ve raylarda hasar oluştu.

Trans Asya trenine mayınlı saldırı
Trans Asya trenine mayınlı saldırı
GİRİŞ 30.07.2015 11:09 GÜNCELLEME 30.07.2015 15:01
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Suveren ve Genç istasyonu arasında, teröristlerce demiryoluna döşenen mayın, Ankara-Tahran seferi yapan 11512 sefer sayılı Trans Asya treninin geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatıldı. Olayda can kaybı yaşanmadı, tren ve raylarda hasar meydana geldi.

VALİ KÖŞGER: UZAKTAN KUMANDAYLA PATLATILDI

Vali Yavuz Selim Köşger, AA muhabirine, Terör örgütü PKK mensuplarınca döşenen el yapımı mayının uzaktan kumandayla patlatılması sonucunda trende ve raylarda hasar oluştuğunu söyledi.

Saldırıda can kaybının olmadığını kaydeden Köşger, yolcu treninin yoluna devam ettiğini, olay yerine ise çok sayıda güvenlik görevlisinin intikal ettirildiğini belirtti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • kul 8 yıl önce Şikayet Et
    oyunuzu kullanırken düşünmeliydiniz. Türkiye secimden önce böylemiydi!!!!!!!! ne hale getirdiniz !!!
    Cevapla
  • İNLERİNE GİRİLMELİ 8 yıl önce Şikayet Et
    içerdeki kamplarına operasyon yapmazsanız sürekli olacağı bu!
    Cevapla
  • Cebel 8 yıl önce Şikayet Et
    Uyan Kürt Kardeş Git Yüzünü Yıka PKK Kimi Vuruyor GÖR.
    Cevapla
  • Kaan 8 yıl önce Şikayet Et
    Devlet Nerede ? Vur emri Nerede ? Idam Nerede ? Devlet dediğin otoriter davranır halkını askerinin polisini etekli teröristlere yem etmez
    Cevapla
  • Aşağılık Bir Örgüt 8 yıl önce Şikayet Et
    Dünyadaki örgütlerin savunduklarını iddia ettikleri şeylere bağlılığı vardır. ama bu it sürüsü aşağılık örgütün böyle bie şeyi yok. sözde Kürtler için diyor ama yakıp yıktığı her şey Kürt vatandaşlarımıza ait. Kürtlerin çocuklarını kaçıran, baskı kuran, vergi alan, istediğini öldüren, elektriksiz bırakan, ulaşımsız bırakan, evini sattırmayan, kısacası Kürtlere hayatı zindan eden bu aşağılk pkk denen örgüttür. çözüm topyekün tüm Kürt vatandaşlarımız devletle el ele bu aşağılıklara karşı çıkmalıdır ki bitsin bu it sürüsü. çünkü pkk Kürtlere değil ermeni liderler altında israile hizmet ediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması