İlkadım Belediye Başkanı Tok:

"Belediye olarak halkın istek ve talepleri ön planda tutan, insana yatırım yapan bir belediyecilik anlayışı ile hizmetlerimizi şekillendiriyoruz"

İlkadım Belediye Başkanı Tok:
İlkadım Belediye Başkanı Tok:
GİRİŞ 30.07.2015 17:03 GÜNCELLEME 30.07.2015 17:03

 İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Belediye olarak halkın istek ve talepleri ön planda tutan insana yatırım yapan bir belediyecilik anlayışı ile hizmetlerimizi şekillendiriyoruz" dedi.

Tok, Derebahçe Kültür Yaşam Merkezi inşaatını inceledi.

Derebahçe Kültür ve Yaşam Merkezi’nin temel atma töreninin 18 Ağustos atılacağını belirten Tok, burada yaptığı konuşmada, halka verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirtti.

İlkadım Belediyesi olarak 2015 yılını yatırım yılı olarak ilan ettiklerini vurgulayan Tok, "Derebahçe Kültür ve Yaşam Merkezin inşaatı hızla devam ediyor. Allah nasip ederse, 1 yıl içerisinde merkezimizi halkımızın hizmetine sunmuş olacağız.  İçinde modern düğün salonu, etüt merkezleri, sinema salonu, fitness salonları, kafeteryası, mescit gibi birçok alanın bulunacağı çok amaçlı kültür ve yaşam merkezinin bölgede ihtiyaç olan önemli bir boşluğu dolduracak" diye konuştu.

Geleceğe dönük hedefledikleri projeleri sırasıyla hayata geçirdiklerini ifade eden Tok, şunları kaydetti:

"Belediye olarak halkın istek ve talepleri ön planda tutan, insana yatırım yapan bir belediyecilik anlayışı ile hizmetlerimizi şekillendiriyoruz. 'İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın' sözü, bizim için çok önemlidir. İnsanımızın mutluluğu ve huzuru bizim için önemli. İnsan mutlu olursa, toplum huzurlu olur. İnsanımızın hayatını mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirmesini istiyoruz. Türkiye’nin en büyük gençlik merkezinin ihalesi de bitmiş oldu. Onunda bir ay içinde temel atma törenini gerçekleştirerek İlkadım ilçemiz için çok önemli bir projeyi daha hayata geçirmiş olacağız."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!