Mersin'de trafik denetimleri sürüyor

 Mersin Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından trafik kazalarının önlenebilmesi, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla başlatılan denetimler sürüyor.

Mersin'de trafik denetimleri sürüyor
Mersin'de trafik denetimleri sürüyor
GİRİŞ 30.07.2015 17:07 GÜNCELLEME 30.07.2015 17:07

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafikte çevre ve gürültü kirliliğine sebep olan, abartı egzoz kullanımı, toplu taşıma araçlarının gereksiz yere klakson kullanımı ve modifiyeli araçların trafik güvenliğini tehlikeye düşürecek davranışlarıyla ilgili vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine denetimleri artırdı.

Yapılan rutin denetimlerde 27-28-29 Temmuz tarihlerinde başta ticari araç, otomobil, motosiklet ve yabancı plakalı araçlar olmak üzere trafikte kusurlu hareketlerde bulunan ve kural ihlali yapan sürücülere yönelik, sivil kıyafetli personellerin de katıldığı uygulamalar yapıldı.

Bu kapsamda, başta Mersin merkez Mezitli ilçesi olmak üzere il merkezinde birçok noktada yapılan uygulama sonucunda kontrol edilen 4 bin 85 araçtan 675'ine cezai işlem uygulanırken, 62 araçta trafikten men edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı
Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ta 226 kişi gözaltına alındı