TSK'dan önemli açıklama: Vatandaş kuyruğa girdi

Genelkurmay Başkanlığı, artan terör olayları yüzünden çok sayıda vatandaşın askere alınmak için başvurduğunu açıkladı.

TSK'dan önemli açıklama: Vatandaş kuyruğa girdi
TSK'dan önemli açıklama: Vatandaş kuyruğa girdi
GİRİŞ 31.07.2015 11:21 GÜNCELLEME 31.07.2015 12:57
Bu Habere 282 Yorum Yapılmış

Genelkurmay'ın resmi sitesinden yapılan açıklamaya şöyle;

Ülkemizde son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle, çok sayıda vatandaşımız Genelkurmay Başkanlığına başvurarak askere alınmayı ve terörle mücadelede görev yapmayı talep etmektedir.

Asil Milletimizin kahraman ve duyarlı evlatlarının talepleri Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları tarafından takdirle karşılanmış, duygulandırmış ve motivasyonlarını artırmıştır. Bu ulvi talepler nedeniyle vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

Türk Silahlı Kuvvetleri; bünyesinde bulundurduğu kahraman personeli ile milletimizin huzur ve güvenliğini temin etmek için terör örgütleri ile mücadele kapsamında kendisine verilen her türlü görevi bugüne kadar başarı ile yerine getirmiş, bundan sonra da tarihine ve kendisine yakışır bir şekilde yerine getirebilecek güçtedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 282
  • Serdar 8 yıl önce Şikayet Et
    Benim Genel kurmay başkanlığımızdan Ricam Asker On İki Ay Gece Gündüz Yirmi Dört Saat Dağda Olsun.Diğer bölgelerimizden Birliklerde gelsin.Dağlar Boş Kaldığı Zaman Eylem Yapıyorlar.Dağlarda On iki Ay Gece Gündüz Yirmi Dört Saat Asker Olsun.
    Cevapla
  • Orhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkleri öldürebilirsiniz ama asla yenemezsiniz (Napolyon). Elin gavuru anlamış ama bizim Kürdistan sevdalıları anlayamamış. onlara da anladıkları dilden anlatmalı.
    Cevapla
  • Sehidan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu vatan ölmeye değer
    Cevapla
  • Zöhre özpolat 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben 40 yaşındayım o tererüst leri öldürmelerini ve ben de onlara bir ataş de sıkmak istiyorum polis ve asker lerin ne suçu vardıki benida askere almanızı arz edyorum bu savaşın sonunda ya ölüm yakalim pkk nın bildiği vatan dağda başlayıp çöplükte biter bizim bildiğimiz vatan kalp de başlar şahadetle biter
    Cevapla
  • Cinar 8 yıl önce Şikayet Et
    Vatan icin ölmeye haziriz seve seve giyeriz o botlari
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak