Böyle sürücüler de var: Elini öpüp özür diledi

Bilecik’te çarptığı 80 yaşındaki kadının başından bir an olsun ayrılmayan sürücü, ambulansa konulurken de elini öperek özür diledi.

Böyle sürücüler de var: Elini öpüp özür diledi
Böyle sürücüler de var: Elini öpüp özür diledi
GİRİŞ 03.08.2015 13:59 GÜNCELLEME 03.08.2015 13:59
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Kaza bugün merkez Teyfikbey Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üstünde aracı ile geri manevra yapan Muhittin Onur'un kullandığı 11 EP 098 plakalı otomobili, yolda karşıdan karşıya geçmek üzere olan Fatma Metin (80)’e çarptı. Çarpmanın sonucu kazayı hafif sıyrıklarla atlatan yaşlı teyze kazanın şokunu üzerinden bir müddet atamadı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri yaşlı teyzeyi ambulansa bindirirken, otomobil sürücüsü, başından ayrılmadığı yaşlı teyzeden özür dileyerek sarıldı ve elini öptü. Yaşlı teyze ise, “80 yaşındayım ben çocuklarımı ne diyeceğim ben” diyerek karşılık verdi. 

Fatma Metin, sağlık ekipleri tarafından Bilecik Devlet Hastanesi kaldırılırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Otomobil sürücüsü trafik ekiplerinin alkol ve gerekli evraklarını inceledi. Ekipleri çevredeki görgü tanıklarının ifade başvurarak, olayın aydınlatmaya çalıştı. 

Ayrıca sürücünün, 112 Acil Servis ekiplerine "Teyzenin sağlık güvencesi yoksa bütün masraflarını ben ödeyeceğim" demesi vatandaşların taktirini topladı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 17
  • CAN TAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Hepiniz orada ne demek istediğini anlamışsınız, laf olsun torba dolsun, sizin mantığınız basmıyor mu, yazım hatası yapmış işte.
    Cevapla
  • Adalet Adalet 8 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun işte örnek bir şoför, herkes bu arkadaşı örnek almalı. tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • Av.ali.güzel 8 yıl önce Şikayet Et
    Anlayamadığım konu......şöfer nasıl oluyorda trafik polislerini kontrol edebiliyor...... Ben 25.yıllık,, avukatım , böyle bir uygulama bizim yasalarımızda """ görmedim.....?????
    Cevapla
  • Av.ali.güzel 8 yıl önce Şikayet Et
    Hamit kardeş iyiki beni uyandırdın,,, bende bu temiz ve saf düşünce olduğu müddetce, herhalde hiç bir dava kazanamayacağım. Ama ilk "müvekkilim olarak seni bekliyorum.
    Cevapla
  • hamit 8 yıl önce Şikayet Et
    senin gibi avukatlara isi düsenlerin vay haline
    Cevapla
  • develi 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam adam
    Cevapla
  • BAYX 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun be! Sen adamın dibisin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi