Elmalı'daki sağanak yağış

Antalya'nın Elmalı ilçesine bağlı Yuva Mahallesi'nde oluşan selde mağdur olan vatandaşlara eşya yardımında bulunuldu

Elmalı'daki sağanak yağış
Elmalı'daki sağanak yağış
GİRİŞ 03.08.2015 15:16 GÜNCELLEME 03.08.2015 15:29

 Elmalı'ya bağlı Yuva Mahallesi’nde yaşanan selin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Elmalı Belediyesi ekipleri, mağdur olan vatandaşlara eşya yardımı yaptı.

Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, önceki gün öğleden sonra ilçeye bağlı Yuva Mahallesi'nde selden etkilenen vatandaşlara, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Elmalı Belediyesi olarak yardımda bulunduklarını söyledi.

Sel nedeniyle beş evin tamamen, 60 evin ise kısmen hasar gördüğünü tespit ettiklerini ifade eden Öztekin, şöyle konuştu:

"Sel anından bugüne kadar belediye olarak vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz. Şu an için mahallede yaşam normal seyrine dönmüş vaziyette. Selin hemen ardından Antalya Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere, Elmalı Belediyesi ve devletimizin ilgili kurumlarıyla bölgede hasar tespit çalışması yapıldı. Bu tespitler neticesinde ihtiyacı tespit edilen vatandaşlarımıza Antalya Büyükşehir Belediyemiz tarafından gönderilen ev eşyalarının dağıtımını gerçekleştirdik."

Mahallede altyapı sorunlarının giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Öztekin, çalışmalara Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin destek verdiğini, bundan dolayı mahalle halkı adına başta Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e ve çalışmalarda görev alan tüm personele teşekkür ettiğini bildirdi.

Elmalı ilçesine bağlı Yuva Mahallesinde önceki gün öğleden sonra başlayan ve yaklaşık bir saat süren sağanak yağış sonrası meydana gelen selde, ilk belirlemelere göre beş ev tamamen, yaklaşık 60 ev ise kısmen hasar görürken, 150 civarında küçükbaş hayvan telef olmuş, mahallenin su, yol, kanalizasyon ve altyapısında büyük hasarlar meydana gelmişti. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar
1 Mayıs gösterileri adı altında yasa dışı sol örgütler polise saldırdı