Gözyaşları içinde izlediler

Haftasonu boyunca Şile'de serinlemek için girdikleri denizde dalgaların yuttuğu 6 kişiden 5'inin cesedi denizden çıkartıldı.

GİRİŞ 03.08.2015 19:05 GÜNCELLEME 04.08.2015 14:36
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Şile 6 kişiyi yuttu

Haftasonu boyunca Şile'de serinlemek için girdikleri denizde dalgaların yuttuğu 6 kişiden 5'inin cesedi denizden çıkartılırken, denizde kaybolan Mustafa Fidan'ı arama çalışmaları ise devam ediyor.

Şile Alacalı Taş İskele mevkiinde serinlemek için girdiği denizde kaybolan 30 yaşındaki 4 çocuk babası Mustafa Fidan'ı arama çalışmaları olumsuz hava koşulları nedeni ile yavaş devam ediyor. Arama çalışmalarına Şile İlçe Jandarma Komutanlığı ve arama kurtarma ekipleri, AFAD su altı ekibi ve Fidan'ın Şanlıurfa'dan gelen yakınları katıldı.

ARAMALARI GÖZYAŞLARI İÇİNDE İZLEDİLER 

Aramaların yavaş sürdüğünü belirten Mustafa Fidan'ın yakınları, “Dün 15 dakika çırpınarak yardım istedi, kimseler yoktu. Yardım edin diye bağırdım, yardım istedim ama kimse gelemedi. Denize giremedi. Jandarma ekipleri ne yapsın, dünden beri bizi burada koruyorlar. Dün polisler daldı, bugün de hava şartları uygun değil diye bekliyorlar” dedi.

Öte yandan arama çalışmaları sırasında sahilde bekleyen Mustafa Fidan'ın yakınları ve çocukları, ağıtlar yakarak denizden çıkarılmasını bekledi.  

YORUMLAR 13
  • ayhan dayan 8 yıl önce Şikayet Et
    Yahu kardeşim bu şile için kaçıncı uyarı,kaçıncı yorum,girmeyin şu ölüm denizine, yakınına bile sokulmayın, ne kadar yüzme bilirsen bil dip dalga vurup götürür. 15 yıl önce bir yakınımı kaybettim aynı yerde. kaldı ki çok iyi bir yüzücüydü... bu kadar şart mı denize girmek, serinlemek istersen evinde soğuk duş al.
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah sabır versin de ya bu plajlara neden önlem almazlar dicem diğer taraftan da her plaja bir görevli dikemezsin ki, bir de urfanın kıracından gelip de denize balıklama girilmez ki ya, serinlemekse kenarda kıyıda yat suya, Allah geride kalanlara sabır versin, evlatlarına yazık, anasına babasına yazık, valla ben ateşten korkmam sudan korktuğum kadar
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    devlet ne yapsın aylardır şile dahil birçok noktada denize girmeyin dip akıntısı vara girmeyin diye uyarıyor.devlet her kavşaga trafik polisi dikemeyecegi gibi ,her sahile de cankurtaran dikemez
    Cevapla
  • ben 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah ailelerine sabir versin mekanlari cennet olsun
    Cevapla
  • huzeyfe z 8 yıl önce Şikayet Et
    inna lillahi...Allah sabirlar versin..gitmesinler buralara yaaa...
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbım sabır versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler