Şehit olunca ağabeylerinin olduğunu öğrendiler

Mardin'deki patlama sonucu şehit olan Barış Akkabak'ın evlatlık verilen erkek kardeşleri ağabeylerinin varlığını şehit olunca öğrendiler.

Şehit olunca ağabeylerinin olduğunu öğrendiler
Şehit olunca ağabeylerinin olduğunu öğrendiler
GİRİŞ 04.08.2015 15:05 GÜNCELLEME 05.08.2015 06:53
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

İki kardeş, ağabeylerinin cenaze törenine katılıp gözyaşı döktü. Şehit erin askerliğini tamamladıktan sonra kardeşleriyle görüşmeyi hayal ettiği öğrenildi.

BABALARI CAMİ AVLUSUNA TERK ETTİ

Barış Akkabak'ın annesi yıllar önce kanser hastalığına yakalandı. Annesinden ayrılan babası, 4 yaşındaki Barış ile 1.5 yaşındaki Ferhat ve 6 aylık Onur'u cami avlusuna terk etti.

Köylüler, durumu çocukların dedesine bildirince üç kardeşe anneanne ve dedeleri sahip çıktı. Ancak çiftin maddi durumları iyi olmadığından Barış'ı yanlarına alırken, iki küçük kardeşi ise kardeş olan iki aileye evlatlık olarak verdi.

İki küçük kardeş ağabeylerinden habersiz hayatlarını sürdürürken, Barış ise kardeşleriyle kavuşacağı günün hayalini kuruyordu. Ancak vatani görevini yaptığı Midyat'ta mayın saldırısında hayallerini gerçekleştiremeden şehit oldu.

Bir ağabeyleri olduğunu şehit olduktan sonra öğrenen Ferhat ve Onur, önceki gün Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katılarak gözyaşı döktü.

YORUMLAR 20
  • AHMED FARUK TOKAT 8 yıl önce Şikayet Et
    Allahtan şehidimize rahmet diliyorum
    Cevapla
  • Turkiye & Kurdiye 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu savasi surdurenin de, destek verenin de, her tur sebep oloanlarin da, durdurmak icin elinden gelen bir seyi olup da yapmayan (siyasetci) hepsinin cani cehenneme... Nasil olsa olen fakir fukaranin mazlumun cocugu, pek bir ehemmiyeti yok onlar icin...
    Cevapla
  • angajmana 8 yıl önce Şikayet Et
    türk yokmu işin içinde sırf her şeyi doğumu yaptı okullarda herkesi kışkırtan kimdi burda bari saygın olsun adam yazmış bunları yapan herkese demiş...senin gibi ırkçılarıda kastetmiş lanet olası hükümeti de doğudakileri de.. yiyorsa ama sen doğuya gidin onu söyle bakalım ne kadar erkemişsin görelim
    Cevapla
  • angajman 8 yıl önce Şikayet Et
    sen bu laflarını kürtçülere söyleyeceksin TÜRK çocuklarına değil. sıkıyorsa git doğuda ekelik yap. sıkıyorsa kahraman !!! kürtler pkk'yı lanetlesin de görelim vatanseverliklerini.
    Cevapla
  • cuneyd-i 8 yıl önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
  • Manidar 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah haklarından gelsin İslam düşmanı, insan düşmanı, huzur düşmanı, kalkınma düşmanı teröristlerin, chp-hdp nin.
    Cevapla
  • İso 8 yıl önce Şikayet Et
    Ayrılık ölümden zor be.kardeşlerede Allah sabır versin.
    Cevapla
  • Kürt 8 yıl önce Şikayet Et
    şehidimize rahmet, kalanlara sabır versin Rabbim.. bu iflah olmaz terör, aileleri yaktı, yürekleri dağladı, son yüzyıl içinde kürtlere en büyük zararı, geberip cehenneme gidesice hain ve rezil pkk terör örgütü, vermiştir.. şehitlerimiz gökteki yıldızlardır...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı