Köpeklere kamyon kasasında eziyet!

Denizli’nin Çivril ilçesinde bir kamyonun kasasında çok sayıda sokak köpeği bulundu. Köpeklerden pek çoğunun öldüğü tespit edildi.

Köpeklere kamyon kasasında eziyet!
Köpeklere kamyon kasasında eziyet!
GİRİŞ 05.08.2015 14:48 GÜNCELLEME 05.08.2015 15:02
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, devriye gezen Çivril Belediyesi zabıta ekipleri, sabah 04.00 sıralarında, yol kenarında park halinde olan bir kamyonun etrafından ölü köpekler olduğunu fark etti. Ekipler hemen 64 BA 576 plakalı kamyonda arama yaptı. Kamyonun kasasında ise bir çoğu ölmüş, diğerleri de ölmek üzere onlarca köpek bulundu. Sürücü O.S. (57) gözaltına alınırken, şahıs köpeklerin bir şehir belediyesinin görevlileri tarafından Çivril’e bırakması için gönderildiğini iddia etti. O.S. ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Ölü köpekler gömülmek üzere alınırken, diğer köpeklerse geri gönderildi.



Yaşanan olayın kabul edilemez olduğunu belirten Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, sokak hayvanlarına reva görülen bu durumun eziyet olduğunu söyledi. Güven, konunun takipçisi olacağını da ekledi.

YORUMLAR 58
  • Deli Emin 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu resmen insanlık dışı olayı nefretle kınıyorum. Bunları yapanlar kesinlikle cezalandırılmalıdır. Bu vicdansızlığı yapanlar bu dünyada cezadan kurtulsalar da ahirette bunun hesabını vereceklerdir.
    Cevapla
  • dilesem 8 yıl önce Şikayet Et
    İnsana merhameti olmayandan hayvana merhamet mi bekliyorsunuz?
    Cevapla
  • The End 8 yıl önce Şikayet Et
    Yorumsuz
    Cevapla
  • engin hayat 8 yıl önce Şikayet Et
    merhamet etmeyene merhamet edilmez. Allahtan dilerim ki dünyada da öte tarafta da merhamet yüzü görmezler, emri veren de emri uygulayan da... iki dünyada merhametten yoksun yaşayın inşallah
    Cevapla
  • Kayra Keskin 8 yıl önce Şikayet Et
    Yazık günah değilmi vicdansızlar , allah böyle yapanların en feci halde belasını versin inşallah. ....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?