Sivas'taki huzurevinin inşaat çalışmaları devam ediyor

 Sivas’ta yaşlı ve engellilere yönelik bakım ve rehabilitasyon hizmetlerinin verileceği huzurevinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Sivas'taki huzurevinin inşaat çalışmaları devam ediyor
Sivas'taki huzurevinin inşaat çalışmaları devam ediyor
GİRİŞ 05.08.2015 14:46 GÜNCELLEME 05.08.2015 14:46

İl Özel İdaresi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ihalesi kurum tarafından yapılan ve kısa süre önce temeli atılan huzurevinin inşaat çalışmaları sürüyor.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, huzurevi inşaatında inlemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Huzurevinin 2016 yılının sonunda hizmete sunulacağını aktaran Ayhan, "İlimiz Karşıyaka Mahallesi’nde yapımına başlanan huzurevi 96 kişi kapasiteli. 12 bin 678 metrekare alana yapılan huzurevi, 3 bloktan oluşuyor ve inşaatı 500 iş günü içinde tamamlanacak. Engelsiz yaşam, bakım ve rehabilitasyon merkezimiz çevre illere de hizmet verecek" ifadelerini kullandı.

Huzurevinin görselliği, kapasitesi ve hizmet vereceği kesim itibariyle özel bir proje olduğunu aktaran Ayhan, "Söz konusu yatırıma Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmet Yılmaz da büyük destek verdi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının ilimizde uyguladığı projeyi TBMM Başkanı İsmet Yılmaz da yakından takip ediyor. Merkez, Sivas’ın sosyal hayatına ve yaşlılara önemli hizmetler sunacak" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı