Abdullah Öcalan ile ilgili sürpriz iddia

CNN Türk'te Başak Şengül'ün sunduğu Akıl Çemberi programına katılan akademisyen Yardımcı Doç. Ramazan Topdemir önemli bir iddiada bulundu.

Abdullah Öcalan ile ilgili sürpriz iddia
Abdullah Öcalan ile ilgili sürpriz iddia
GİRİŞ 27.08.2015 01:32 GÜNCELLEME 27.08.2015 04:56
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

HDP'nin seçim hükümetine Bakan vermesinin Kürt toplumunda "siyasal kazanım" olarak yorumlanacağını ve AK Parti ile buzların eriyeceğini iddia eden Topdemir, Öcalan'ın insiyatif alarak sahneye çıkacağını söyledi.

Topdemir, "Kürtler açısından bir kazanım ve tansiyonun düşmesi durumu yaşanacak. İddia ediyorum 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde Öcalan, silahları bırakın diyecek ve barış çağrısı yapacaktır" dedi.
 

YORUMLAR 22
  • Hüseyin 8 yıl önce Şikayet Et
    En son pkk lı ölünce otururuz masaya. Silah bırakmasalar da olur artık...
    Cevapla
  • çaldıran 8 yıl önce Şikayet Et
    silahları bırakın diyecek ve barış çağrısı yapacaktır" dedi....hadi böyle birşey olsa bile hatta ağzıyla kuş tutsa bir istanbuldaki gibi bir batı bölgeli insanlar oralarda ticaret ,yerleşim yapamadıktan sonra bu iş bitmez buda mümkün gözükmüyor en azından bunların otuz yıllık vandal nesli yok olmadan bitmez herkes tarafını netleştirip bu işi sonuna kadar götürmeli kıvırtmaya gerek yok
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    İster yapsın ister yapmasın.. Bizim için barış süreci bitmiştir..Devlet asla ve kat'a bombalamayı bir an olsun bile kesmemelidir..tek PKK lı dahi kalmayıncaya kadar asker durmamalıdır artık..yetti bunların şımarıklığı..
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne silah bırakması ya lütfen apocum daha yeni başladık vurmaya . Ama bi dakka ya aaaaaa ama
    Cevapla
  • ben 8 yıl önce Şikayet Et
    silahları bırakın demekle bitmez hemen sayın cumhurbaşkanımın dediği gibi silahları getirip teslim edecek yada ülkeyi terk edip gidecek ikisinden birini yapmadıkça barış çağrısının bir anlamı kalmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar