Görmez isyan etti! Sitem dolu açıklama

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, sosyal medya üzerinden önemli açıklamalarda bulundu.

Görmez isyan etti! Sitem dolu açıklama
Görmez isyan etti! Sitem dolu açıklama
GİRİŞ 03.09.2015 00:33 GÜNCELLEME 03.09.2015 05:31
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Görmez, Bodrum'da kaçak yollardan yurt dışına çıkmaya çalışırken içinde bulundukları botun batması sonucu cansız bedenleri kıyıya vuran Suriye uyruklu çocukların görüntüleri üzerine, Twitter üzerinden paylaşımda bulundu. 

''VİCDANLAR NE ZAMAN UYANACAK''

Akdeniz'in sadece bir "mülteci mezarlığına" değil, aynı zamanda "vicdan ve merhamet mezarlığına" dönüştüğünü kaydeden Görmez, "Göçmen mezarlığına dönüşen Akdeniz, vicdan mezarlığına dönüşmesin diye ses verelim. Çocuk cesetleri sahillere vurdu, vicdanlar ne zaman uyanacak" ifadesini kullandı.  

''VİCDANLARIMIZIN CESEDİDİR ASLINDA''

Görmez, "Akdeniz sahillerine vuran çocuk cesetleri bombalardan kaçarken, dalgaların boğup sahile attığı bedenler, vicdanlarımızın cesedidir aslında" ifadelerine yer verdi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kaçak göçmenleri taşıyan tekne ve botun batması sonucu aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 12 kişi hayatını kaybetmişti.

YORUMLAR 18
  • erkanerdem55 8 yıl önce Şikayet Et
    Yemin ederim şuan içim kan ağlıyor bu insanlar bu masumiyetin nasıl katili olabiliyor.Yazarlığı ve düşünmeyi seven biriyim.Bir makalemin ismi...''Her insanda zerre de olsa kıskanma ve MERHAMET duygusu vardır''... yanılmışım.Şu masumluk gözüne gelince senin hiç mi çocuğun yok, hiç mi yeğenin yok hiç mi bebek görmedin.Allahım Allahım sana yalvarıyorum.Bitsin artık bitsin.İnsanların şeytanlıkları bitsin artık.Hep oyun, hep oyun yeter artık Allahım.Sen her insana nefs verdin bu insanların nefsinde merhamet olması gerek.Robotlaşamazlar.Bunu görünce bu vijdansızlığı yapan en azından benim şuanda ağladığım gibi ağlar bakamıyorum bu çocuklara.Yarabbim sen dualarımızı kabul eyle...
    Cevapla
  • MEHMET 8 yıl önce Şikayet Et
    Aynı hislerdeyim, fotoğraflara bakamıyorum bile, bu nasıl bir caniliktir, Allah'ın yarattığı bu kullarda nasıl vicdan olmaz,nasıl bu kadar paragöz olurlar ve neden hiç bir kaçak taşıyan kaptan boğulmaz,kendileri boğulsa en azından böyle vicdansızlar gebermiş olur, bu masum yavrucağın ne suçu var,gördükçe kendi oğlum aklıma geliyor gözlerim doluyor,bu nasıl bir vahşettir Ya Rabbim, Ey Rabbimiz, sana muhalefet olunmaz, senin bildiklerini biz bilemeyiz,sana sadece şöyle dua edebilirim; zalimlere verdiğin mühlet ne olur dolsun biran evvel, bunu yapanları helak eyle Ya Rabbim.
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    birakin avrupaya gitsinsinler
    Cevapla
  • mercedessss 8 yıl önce Şikayet Et
    700 milyarlık araba parasını bu insanlara bir umut olarak harcayın, belki iş kurarlar belki başlarını sokacak bir haneleri olur, çadırda bile olsa yaşarlar değil mi ?
    Cevapla
  • çamurcu 8 yıl önce Şikayet Et
    sen de çamur atmaya devam et....
    Cevapla
  • ebu Yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    Hayırdır, biz seni GÖRMEZ bilirdik!!!
    Cevapla
  • ebu yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    Bana olmayaydın da olurmuş diyen mehmet. Varlığının anlamını ortaya koy da Fatih'e sorduğum soruları kendi üzerine alın, çok bilmişliğini gösterip cevap ver.
    Cevapla
  • MEHMET 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen hep yanlışı bilmişsin zaten...Olmayaydında olurmuş...
    Cevapla
  • Ebu Yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Bey, benim göremediğim ve belli ki sizin gördüğünüz aşağıdaki hususları açıklar mısınız? 1.Peygambere hakaretin hükmü nedir, GÖRMEZ'İN bu konudaki tavrı nedir? 2. Zina TC'de serbest kalınca GÖRMEZ ne demiştir? 3.GÖRMEZ cihad hakkında ne düşünmektedir? 4.Faizli bir kredi için helal-hoş olsun demenin hükmü nedir, GÖRMEZ bu konuda ne demiştir?
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başkan, her şeyin bir ilki vardır, bazı şeyleri GÖRmeye başladığına göre devamı gelir diye umut ediyoruz.
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    bir şey görmediğin belli.
    Cevapla
  • konyalı 8 yıl önce Şikayet Et
    allahım buna sebep olan o esed avanesini kahhar ismiyle kahretsin inşallah
    Cevapla
  • Alper ŞAHİN 8 yıl önce Şikayet Et
    Hatta o coğrafyayı karıştırmak için her fırsatta çomak sokanları da kahhar ismiyle kahretsin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!