Çukurca'da panikleten hava hareketliliği

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde akşam saatlerinde uçak hareketliliği yaşandı. Uçaklar, Kuzey Irak yönüne gitti ve bir açıklama yapılmadı.

Çukurca'da panikleten hava hareketliliği
Çukurca'da panikleten hava hareketliliği
GİRİŞ 04.09.2015 08:18 GÜNCELLEME 04.09.2015 08:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde uçak hareketliliği yaşandı. 20 dakika süren ve halkta kısa süreli paniğe neden olan hareketlilikte uçaklar Kuzey Irak yönüne gitti.

KUZEY IRAK'A GİTTİLER

Saat 19.45'te Hakkari yönünden gelen uçakların, Üzümlü Köyü ve Haskel Dağları üzerinden geçerek Kuzey Irak'a yöneldiği görüldü.

20 DAKİKA SÜRDÜ

Gece karanlığında ilçe merkezinde duyulan yoğun uçak sesi yaklaşık 20 dakika sürdü.

AĞRI'DA 2 NOKTADA GÜVENLİK BÖLGESİ İLANI

Ağrı Valiliği; Ağrı Dağı ve Tendürek Dağı'nın askeri operasyonlar dolayısıyla özel geçici güvenlik bölgesi ilan edildiğini duyurdu.

15 GÜN SÜRECEK

Ağrı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Valiliğimizce Ağrı Dağı ve Tendürek Dağı, icra edilecek askeri operasyonlarda sivil vatandaşlarımızın zarar görmemesi için 04 Eylül 2015 günü itibariyle 15 gün süre ile geçici özel güvenlik bölgesi ilan edilmiştir" denildi. Ağrı Dağı ve Tendürek Dağı, daha önce de özel güvenlik bölgesi ilan edilmişti.

YORUMLAR 1
  • sinan 8 yıl önce Şikayet Et
    bir açıklama yapılmamış lafa bak ! Dünyada bir bizde var bu medya saçmalığı askerin yaptığı herşeyi haber yapmak elin adamı gizli tutuyor herşeyi bizimkiler herşeyin fotoğrafını çekip haber yapıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!