Türkiye sınırına ateş açıldı! 1 asker şehit

Hatay’ın Reyhanlı ilçesi sınır bölgesinde nöbet tutan asker, Suriye tarafından açıldığı belirtilen ateş sonucu şehit oldu..

Türkiye sınırına ateş açıldı! 1 asker şehit
Türkiye sınırına ateş açıldı! 1 asker şehit
GİRİŞ 10.09.2015 10:39 GÜNCELLEME 10.09.2015 11:51
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Hatay Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 10 Eylül 2015 Perşembe günü saat 02.00 sıralarında Hatay 2. Piyade Hudut Alay Komutanlığına bağlı Cilvegözü Piyade Hudut Karakolu’nda görevli personelin bulunduğu nöbet mevzisinden, Suriye tarafında bir görüntü alındığı bilgisi karakola bildirildi.

Bölgeye intikal eden karakol komutanı yanındaki görevli personele mevzi aldırarak bir er ile beraber bölgeyi taramak üzere devriye görevi icra ederken, bir el silah sesi duyuldu ve 1994 doğumlu Piyade Er Gökhan Çakır yaralandı.

Ateş edilen bölgeye angajman kuralları çerçevesinde misli ile karşılık verildi, olay yerine çağrılan ambulans ile yaralı Gökhan Çakır Antakya Devlet Hastanesine sevk edildi. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Piyade Er Gökhan Çakır, kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit asker Gökhan Çakır’ın Muş nüfusuna kayıtlı olduğu ailesinin İzmir’de yaşadığı bildirildi.

KAYNAK: DHA, İHA
YORUMLAR 30
  • serkan 8 yıl önce Şikayet Et
    kıyamet hadisi....; " Katil niye öldürdüğünü, öldürülen niye öldürüldüğünü bilmeyecek." (Müslim, Fiten, 18 (157)
    Cevapla
  • evet 8 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru valla. aynısını yaşıyoruz.
    Cevapla
  • selim 8 yıl önce Şikayet Et
    müslüman müslümanı öldürüyor. kendi ortaçağımızı yaşıyoruz.
    Cevapla
  • BİRİSİ 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar askerimizi vuruyorlar hiçbirşey yapamıyoruz.
    Cevapla
  • 16spor 8 yıl önce Şikayet Et
    Yav karşıda bir sınır ve ülke yok artık girin içeriye pyd mi,pkk mı yoksa daiş mi kim varsa vurun kırın buna gücümüz varmı var Elhamdulillah bir asker için orayı tarumar edin ki bir daha böyle bir şeye yeltenmesin,kuklalar.
    Cevapla
  • BirTÜRK 8 yıl önce Şikayet Et
    esedin elınde sılahları var var daa o sılahları kullanıcak artık askerı yok. senın dunyadan haberın yokmus asıl eren kardesım. adam kacıcak ulkelerı sımdıden arastırmaya baslamıstır bile. ordusunda adam kalmadı. işid falan derken gundemden dustu esed bunlar hep taktık plan eger ısıd gundemı olmasaydı esed suan coktan dusmustu. ahh ah su yahudı medyası yok mu dunya onların elınde resmen artık savaslar sılahlarla yapılmıyor bır tane haber yapsan yetıyor malesef. Allah milletimizi uyanık cakallardan korusun askerımıze guc kuvvet bizlerede akıl ve irade versin inşaAllah. saygılar
    Cevapla
  • eren yılmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    Senin dünyadan haberin yok...Esadın elindeki ağır rus silahları bizi perişan eder.Daha henüz böyle brsavaş olmadı unutma amerikan uşağı...
    Cevapla
  • Tarık 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya işe bak şehit düşüyorsun katilin bile belli degil. Bu çocuğun kanı yerde kalırsa bilinki hepimiz o kanda boguluruz. Önlem alın arkadaş ya önlem Allah kahretsin içim içime sığmıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı