Diyarbakır'da polislere saldırı: 3 yaralı 1 ölü

Diyarbakır'da polis memurlarının da oturduğu çorbacı tarandı. İlk belirlemelere göre 3'si polis memuru yaralandı. 1 kişi hayatını kaybetti.

Diyarbakır'da polislere saldırı: 3 yaralı 1 ölü
Diyarbakır'da polislere saldırı: 3 yaralı 1 ölü
GİRİŞ 11.09.2015 09:09 GÜNCELLEME 11.09.2015 10:59
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde polislere terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda 3'ü polis 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ofis semti Akkoyunlu Sokak'ta bir lokantada çorba içen polislere teröristlerce silahlı saldırı düzenlendi.

GARSON YAŞAMINI YİTİRDİ

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesindeki lokantadaki polis memurlarına, terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan garson, yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Ofis semti Akkoyunlu Sokak'ta bir lokantada çorba içen polislere düzenlenen saldırıda ağır yaralanan ve Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Şeyhmus Sanır (22), tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

KAFASINA İKİ KURŞUN İSABET ETTİ

Lokanta sahibi Recep Ölmez, yaptığı açıklamada, Sanır'ın yeğeni olduğunu, bir ay önce askerden geldiğini ve lokantada garsonluk yaptığını söyledi.

"Polis memurları lokantada yemek yerken silahla tarandılar şeklinde bilgi geldi. Masaya servis yapan yeğenimin başına iki kurşun isabet etmiş" diyen Ölmez, hastaneye kaldırılan Sanır'ın hayatını kaybettiğini öğrendiklerini belirtti.

Saldırıda yaralanan 3 polis memurunun, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, hastaneye gelerek, polis memurlarını ziyaret etti.

YORUMLAR 103
  • tamsler 8 yıl önce Şikayet Et
    bu pkk-hdp mi kürtleri savunuyor, bunların derdi tepe yönetiminin para trafiği, vuranda kürt fakir, fukarası, vurulanda kürt fakir , fukarası
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    yahu polisler bu zamanda lokantaya gidilirmi , tedbir alin , bu yavsak pkklilarin Heryerde Adami var malesef dikkat dikkat dikkat
    Cevapla
  • admin 8 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun ey pkk inşalllah destekçilerinle yok olacaksın
    Cevapla
  • Şiwan Zelal 8 yıl önce Şikayet Et
    Selo selo, şehit edilen o gariban kürt garsonun taziyesine gelecek yüzün var mı?! Hadi erkeksen git bakalım hain adam.
    Cevapla
  • Ya Sabur! 8 yıl önce Şikayet Et
    bölgede olayların yaşandığı bir yerden yazıyorum. ben irademle İslamiyeti seçmiş bir Müslümanım. ikincisi ise iradem dışı olarak Allah'ın yarattığı ırklardan biri olan Kürdüm. buradan bütün samimiyetimle ve ısrarla belirtmek isterim ki, bütün Kürtler aynı zihniyetten değildir tıpkı diğer ırk ve milletlerin aynı olmadıkları gibi. şu asla unutulmamalıdır: Kürt olduğumuz için birileri tarafından dışlandık, itildik, mağdur edildik AMA Müslüman olduğumuz için de bu coğrafyada (ister güneydoğu deyin, ister mezopotamya, isterseniz Kürtlerin çoğunlukta olduğu yer deyin) sol/komünist/laik/marksist zihniyetin zalimliklerine maruz kalıyoruz, her gün "Ya Sabur" çekiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den ABD'ye 'UCM' tehdidi: Filistin'i cezalandırırız
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak