PKK sivil öldürdü! CHP'li vekil Erdoğan'ı suçladı

Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerce düzenlenen silahlı saldırı sonrası CHP'li vekil Aykut Erdoğdu'dan skandal bir tweet geldi.

PKK sivil öldürdü! CHP'li vekil Erdoğan'ı suçladı
PKK sivil öldürdü! CHP'li vekil Erdoğan'ı suçladı
GİRİŞ 11.09.2015 12:37 GÜNCELLEME 11.09.2015 13:00
Bu Habere 228 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, PKK'lı teröristlerce Diyarbakır'da bir çorbacıda düzenlenen ve 1 sivilin öldüğü, 3 polisin de yaralandığı silahlı saldırı ile ilgili tepki çeken bir tweet attı.

Diyarbakır'da 3 polis memurunun da olduğu bir çorbacı tarandı. Polis-asker-sivil demeden PKK'lılarca gerçekleşen saldırıda 3 polis memuru yaralanırken, çorbacıda çalışan ve iki ay önce askerden geldiği öğrenilen 22 yaşındaki sivil Şeyhmus Sanır hayatını kaybetti. CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ise PKK'yı kınamak yerine suçu yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a attı.

Her defasında "Asker-polis sivilleri katlediyor" yalanlarıyla özellikle de sosyal medyada propaganda yapanlar PKK'nın sivil gözetmeksizin yaptığı saldırılara kınama göstermediği gibi her defasında hükümeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı suçluyor.

CHP'li vekil Aykut Erdoğdu'nun attığı tweete ise büyük tepki geldi.

33 aydın ve sanatçı da PKK'ya tek taraflı ateşkes ve "sivillerin zarar gördüğü devlet operasyonlarının durdurulması" çağrısı yaptı. Aydın ve sanatçılar PKK'nın sivilleri öldürmekten çekinmediğini görmezden geldi.

Öte yandan yine gazeteci Yıldıray Oğur'un geçtiğimiz günlerde paylaşımda bulunduğu tweet akıllara geldi:

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 228
  • nemutlu türküm 8 yıl önce Şikayet Et
    chpliler atatürkü temsil edemezler yanlız onların temsiletikleri hdp vepkkyı temsileder birkasımda chp hdp biteçek türkmileti çevapını vereçek vekillerin cezasını
    Cevapla
  • sarıkaya 8 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainleri bunlar iktidar olmak için her şeyi her iftirayı atar. Farkında değiller pkk nın değirmenine su taşıyorlar. Aslında bu zata sormak lazım hüseyin aygün ün iyi çocukları tuncelide savcıyı şehit ettikleri zaman nerdeymiş kendisi neden bir açıklama yapmamış. aynen dediğim gibi bunlar iktidar olmak için her türlü iftirayıda atar her şeyi mübah görür seçmenin gözü açıldı yazık bunlara
    Cevapla
  • alanya 8 yıl önce Şikayet Et
    yıllardır soyluyoz; vekıl adaylarını kpss ye sokalım;95 alamayan aday olamasın.
    Cevapla
  • tarik 8 yıl önce Şikayet Et
    Chp hdp den daha tehlikeli bir parti hayin dolu ici
    Cevapla
  • YORUMSUZZZ.. 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlar yüzünden bu yaştan sonra akp ci olacam. nekadar devlet düşmanı varmış etrafımızda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...
Dikkat çeken rakamlar! Ülke ülke kişi başına düşen araç sayısı belli oldu