2 şehitin intikamı alındı! 34 terörist öldürüldü

Şırnak'taki hain saldırısı sonrası gerçekleştirilen hava operasyonunda 34 terörist etkisiz hale getirildi.

2 şehitin intikamı alındı! 34 terörist öldürüldü
2 şehitin intikamı alındı! 34 terörist öldürüldü
GİRİŞ 25.09.2015 12:56 GÜNCELLEME 25.09.2015 13:49
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığından, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca güvenlik güçlerine düzenlenen iki ayrı saldırıda 2 askerin şehit olduğu, 8 asker ve bir geçici köy korucusunun yaralandığı bildirildi. Saldırının ardından hava destekli düzenlenen operasyonda ise 34 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, bölücü terör örgütü mensuplarınca, Şırnak Beytüşşebap'ta güvenlik güçlerine dün saat 23.00'te ve bugün saat 05.40'ta iki saldırı düzenlendiği kaydedildi.

Açıklamada, "Her iki saldırıda da teröristlerce açılan ilk ateş esnasında iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş; biri geçici köy korucusu olmak üzere dokuz kahraman silah arkadaşımız ise hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmışlardır. Yaralı personelin tedavilerine Şırnak Asker Hastanesinde devam edilmektedir" ifadesi kullanıldı.

Saldırıya maruz kalan birlikler tarafından derhal karşılık verilerek, teröristlere önemli ölçüde zayiat verdirildiği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bilahare insansız hava aracı, hava kuvvetleri ve helikopterler desteğinde uzman personelden oluşan birliklerimiz tarafından yapılan koordineli operasyonlar sonucunda, şu ana kadar toplam 34 terörist silah ve malzemeleri ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede devam eden operasyonlar kapsamında, etkisiz hale getirilen terörist sayısında artış olacağı değerlendirilmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza ve geçici köy korucumuza acil şifalar temenni ediyoruz."

YORUMLAR 40
  • Murat 8 yıl önce Şikayet Et
    34 az cok az! Daha fazlazini bekliyoruz! Haydi BISMILLAH!!!!
    Cevapla
  • oktay 8 yıl önce Şikayet Et
    iki şehit için yetmez kökleri kazınmalı
    Cevapla
  • yavuz çaldıran 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH için bunların liderlerinden bir kaçını indirin sonra ne olursa olsun
    Cevapla
  • Tufan Tekin 8 yıl önce Şikayet Et
    apo asılmadıkça istersen pkkyı bitir intikam almış olmazsın
    Cevapla
  • alman 8 yıl önce Şikayet Et
    üst düzey teröristler yani tepede ki "top 10" nerde?
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    yakında göreceksiniz, operasyon hazırlığı var her kanattan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek