Bir annenin hayat nöbeti

Serap Selçuk, kızının başından ayrılamıyor. Çünkü Hiranur, burnundaki oksijen hortumunu çıkardığında oksijensiz kalıyor.

Bir annenin hayat nöbeti
Bir annenin hayat nöbeti
GİRİŞ 08.11.2015 12:35 GÜNCELLEME 08.11.2015 12:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Niğde’de yaşayan Mustafa ve Serap Selçuk çifti, evlendikten 9 yıl sonra tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi oldu. Aile, Hiranur adını verdikleri bebeğin, ağır kalp ve akciğer hastası olduğunu öğrenince yıkıldı. Açık kalp ameliyatı olan Hiranur için doktorlar “Yaşama şansı yok” diyor.

YARDIM İSTİYOR

Bebeğinin yanından ayrılamayan anne Serap Selçuk, “Ağlarken sesi bile çıkmıyor. Ağır kalp ilacı kullanıyoruz. Akciğerleri için sabah akşam buhar veriyorum. Yetkililerden sadece tadavisinin yapılmasını istiyorum” ifadesini kullanıyor. Selçuk, özellikle Emine Erdoğan’dan yardım istiyor. 

Annenin umutsuz bekleyişi

Niğde'de bir eczanede işçi olarak çalışan 31 yaşındaki Mustafa Selçuk ile ev kadını Serap Selçuk çifti, evlendikten 9 yıl sonra tüp bebek yöntemi ile evlat sahibi oldu. ‘Hiranur' adını verdikleri kız bebeklerinin ağır kalp ve akciğer hastası olduğunu öğrenen çiftin çocuk sevinçleri hüzne döndü. 

Ankara'daki özel bir hastanede açık kalp ameliyatı geçiren minik bebek, kalp rahatsızlığının yanı sıra akciğer hastalığı dolayısıyla da oksijen tüpüne bağlı yaşam mücadelesi veriyor. Çocuklarının tedavi edilmesini isteyen çift, devlet büyüklerinden kendilerine sahip çıkmalarını bekliyor.

"AĞLARKEN BİLE SESİ ÇIKMIYOR" 

 Bebeğinin ağlarken bile sesinin çıkmadığını ifade eden anne Selçuk, "Ağlayınca kulakları morarıyor, yarı baygın hale geliyor, öyle anlıyorum ağladığını. Ağır kalp ilacı kullanıyoruz. Sabah akşam buhar veriyorum akciğerleri için. Zaten çocuğum 1 dakika bile oksijensiz kalamıyor. Sadece tedavisinin yapılmasını istiyorum" diye konuştu.
 

 

KAYNAK: MEYDAN
YORUMLAR 1
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Zor imtahan Allah yardım etsin. Başbakınımız Ahmet Davutoğlu inanıyorum ki bunu görmezden gelmeyecektir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi