Nusaybin karıştı: Polis müdahale etti!

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde aralarında HDP’li milletvekillerinin de bulunduğu grubun, Cizre’ye yürümesine polis izin vermedi.

Nusaybin karıştı: Polis müdahale etti!
Nusaybin karıştı: Polis müdahale etti!
GİRİŞ 28.01.2016 16:07 GÜNCELLEME 28.01.2016 16:08
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde 14 Aralık’tan beri süren sokağa çıkma yasağı ile operasyonları protesto etmek isteyen aralarında HDP milletvekilleri Ali Atalan, Nadir Yıldırım, Dirayet Taşdemir, İbrahim Ayhan, Erol Dora ile DBP’lilerin de bulunduğu grup, Nusaybin’in Girmeli Mahallesi’nde toplandı. Buradan uluslararası İpek Yolu’na çıkan grup, Cizre’ye doğru yürüyüşe geçti.

İdil- Nusaybin yol ayrımında barikat kuran güvenlik güçleri tarafından yolları kesilen grup, İpek Yolu’nu çit taraflı trafiğe kapattı. Gruptaki milletvekilleri ile polis yetkilileri yolun açılması için bir süre görüşme yaptı.

DBP Genel Başkan Yardımcısı Demir Çelik, milletvekilleri Ali Atalan, Nadir Yıldırım, Dirayet Taşdemir, İbrahim Ayhan ve Erol Dora’nın görüşmeleri sonuç vermeyince polis grubun dağılmasını istedi.

Grup dağılmamakta ısrar edince polis tazyikli su ve gaz bombaları ile müdahale etti. Gruptan polise taş atılırken, olaylar bir süre devam etti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 14
  • ilker 8 yıl önce Şikayet Et
    Suriyede irakdaki olaylari görmuyolarmi bu nankorler ya Allah askina
    Cevapla
  • kanun adamı 8 yıl önce Şikayet Et
    böyle yürüyüş ve eylem zamanlarında eğitimsen kesk disk vs. sendika üyeleri kontrollerinin yapılması ve işe gitmeyip böyle eylemlere iştirak eden ve bunlara göz yuman müdürleri hakkında gerekli uygulamaların yapılması gerekir.
    Cevapla
  • Elinize Sağlık 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu havada Tazzikli su iyi gelir.
    Cevapla
  • ispirli 8 yıl önce Şikayet Et
    Kalleşlere izin vermeyin
    Cevapla
  • gurbetci 8 yıl önce Şikayet Et
    Islamda kisas vardir öldüreni öldürebilirsin bünlarda zaten 35 yildir terör yapiyor terörü ve destekleyenleri bencede hakki ölümdür yoksa devam öldürecekler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek