Sur'da kaç terörist öldürüldü?

Genelkurmay Başkanlığı, Sur'da devam eden çatışmalarda altı teröristin daha öldürüldüğünü açıkladı.

Sur'da kaç terörist öldürüldü?
Sur'da kaç terörist öldürüldü?
GİRİŞ 14.02.2016 14:59 GÜNCELLEME 14.02.2016 16:34
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada 6 teröristin daha etkisiz hale getirildiği, Sur ilçesinde öldürülen terörist sayısının 196'ya çıktığı belirtildi. 

Terör örgütü PKK mensuplarınca Sur ilçesinde açılan hendekleri ve barikatları kaldırma operasyonu 75’inci gününe girdi. Güvenlik güçlerinin sabah saatlerinde başlattığı operasyonda Hasırlı Mahallesi'nde bulunan bazı hendekler kapatıldı. Teröristler tarafından kurulan barikatlar da kontrollü olarak yıkıldı. Operasyonların sürdüğü ilçede esnaf kepenk açmazken, polis ekipleri yasağın olmadığı bölgelere giriş ve çıkış yapan vatandaşlarda güvenlik amacıyla üst araması yaptı. Operasyonların sürdüğü bazı mahallelerde ise dumanların yükseldiği görüldü.

'6 terörist daha öldürüldü'

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Sur ilçesinde 6 teröristin daha etkisiz hale getirilerek, bugüne kadar öldürülen terörist sayısının 196'ya çıktığı belirtildi. Açıklamada, "Diyarbakır Sur’da devam eden operasyonda 6 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilirken, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 196 oldu" denildi. 

Açıklamada Sur'daki operasyonlarda bir adet av tüfeği ve bir adet jeneratör ele geçirildiği, altı adet el yapımı patlayıcının da imha edildiği bildirildi. İlçede operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 22
  • Tyk 8 yıl önce Şikayet Et
    Nice 6 lara. Kökünüz kurusun ulan kökünüz
    Cevapla
  • selver 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım güvenlik güçlerimize güç ve kuvvet ver, ülkemize ve milletimize hainlik eden teröristleri Allah'ım sen kahru perişan eyle, soylarını kurut... AMİN...
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah bereketini artirsin hainlerin sonu bu . Basbakanim sonuna kadar yaninizdayiz ve askerimi polisimi Yaradan korusun .
    Cevapla
  • Zararlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu olayları protesto eden herkesi öldürün sonuç öyle alınır
    Cevapla
  • salim 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar artarak demeyin. Soyları kurusun deyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı