Can Dündar İtalya Başbakanı'na yalvarmış

Can Dündar'ın hapisteyken İtalya Başbakanı'na, "Mülteciler için yapacağınız pazarlıkta bizi de unutmayın" diyerek yalvardığı ortaya çıktı.

Can Dündar İtalya Başbakanı'na yalvarmış
Can Dündar İtalya Başbakanı'na yalvarmış
GİRİŞ 06.03.2016 12:21 GÜNCELLEME 06.03.2016 12:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

MİT tırları soruşturması kapsamında hapse giren Can Dündar, Anayasa Mahkemesi'nin verdiği "hak ihlali" kararının ardından gece yarısı apar topar tahliye edilmişti. Dündar'ın, Hürriyet'ten Ayşe Arman'a verdiği röportajda ilginç bir detay göze çarpıyor. Dündar, hapisteyken İtalya Başbakanı'na yazdığı bir mektupta "Bizi de mülteciler gibi pazarlık konusu yapın" demiş.

"PAZARLIKTA, BİZİ DE UNUTMAYIN"

İşte Can Dündar'ın ağzından o mektuptan bir kısım:

"İtalyan Başbakanı'na yazdım. Tam da Avrupa Birliği zirvesine girecek. "Tamam mülteciler için giriyorsunuz pazarlığa ama bizi unutmayın, biz de buradayız! Biz Avrupa değerlerini savunuyoruz, insan haklarını savunuyoruz..."

YORUMLAR 3
  • Pamir 8 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa senin kalemine mi değer veriyor zannediyorsun? Avrupa senin ihanetine, ona yaptığın yardıma değer veriyor. Avrupa senin gibi haini ne yapsın.
    Cevapla
  • İstanbul 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar sevdiğiniz avrupa ya gitseniz, bir daha dönmesiniz bu millette rahat bir nefes alsa. (Eminim avrupa sizin ihanetlerinize bir gün bile dayanamayıp sınır dışı yapar.)
    Cevapla
  • ceviz 8 yıl önce Şikayet Et
    avrupa senin gibilerini iceri atiyor !hemde omur boyu, ders olsun diye! nerde gorulmus bir avrupa ulkesinin, kendi devlet sirlarini ifsa edeni serbest biraktigi??.. yuzunue tukurdugum!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!