İstanbul'da beton mikseri dehşet saçtı!

İstanbul Maltepe'de freni patlayan beton mikseri, 5 araca çarparak devrildi.

GİRİŞ 11.03.2016 15:07 GÜNCELLEME 11.03.2016 16:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İstanbul Ataşehir'de yokuş aşağıya inerken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği beton mikseri, 5 araca çarptıktan sonra devrildi. Feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, beton mikserinin üzerlerine geldiğini gören çevredekilerin kaçışmaları da yer alıyor.

YORUMLAR 6
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Ey yorumcular yaptığınız şikayetleri yetkililer bilmiyor mu zannediyorsunuz burayı lütfen Almanya veya İngiltere ile kıyaslamayın canınız çok tatlıysa yada çok yasalar ve kanunlarla örtülü bir ülkede hayatınızı idame ettirmek isterseniz o ülkelere gidin burası Türkiye işinize gelirse hay deeee
    Cevapla
  • Erkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu beton mikseri soforlerine kim dur diyecek yolda giderlerken son surat tam gaz gidiyorlar
    Cevapla
  • şahin avcı 8 yıl önce Şikayet Et
    bu betoncular her an yarış halindeler fren de patlar başka taraflarıda hayvanlıgın luzumu yok insan gibi gitsinler de insanların ölümüne sebep olmasınlar.
    Cevapla
  • Osmanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Yetkililere sesleniyorum. Lütfen bu kamyon, tır ve beton mikserlerine bir çözüm bulun. Duble yolda 110 ile sollayamıyorum bunları. Yollarda dehşet saçıyorlar. Ufak araçların bagaj kapagına kadar yanaşıp insanların hayatını hiçe sayıyorlar. Bu kazada büyük bir ihtimal sürat fren yapa yapa frenleri şişirdi ve sonuç bu. Bunlar şehir içinde kesinlikle 30 km hızı geçmemeliler. Gerekirse hız kadranlarını gösteren zorunlu kamera taksınlar. Yazık gerçekten bu kaçıncı kötü örnek. Allah sabır versin
    Cevapla
  • Tarık 8 yıl önce Şikayet Et
    Beton mikserlerine istiab haddinden fazla dolum yapılıyor. Artı araç sürücülerinin birçoğu trafik canavarı. Sonuç facia. Her işte olduğu gibi bu işte de aynı tantana.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor