TSK, bu defa DEAŞ'ın füze rampalarını vurdu!

Genelkurmay, DEAŞ'a ait füze rampasının vurulduğunu 8 DEAŞ'linin öldüğünü açıkladı.

TSK, bu defa DEAŞ'ın füze rampalarını vurdu!
TSK, bu defa DEAŞ'ın füze rampalarını vurdu!
GİRİŞ 25.04.2016 15:35 GÜNCELLEME 25.04.2016 16:33
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Koalisyon güçlerine ait savaş uçaklarının IŞİD’e yönelik hava harekatından sonra, Kilis sınır hattında konuşlu Türk topçu birliği de IŞİD’e ait füze rampasını vurdu. Fırtına Obüsleriyle yapılan atışta 8 IŞİD teröristinin de öldüğü bildirildi.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, İnsansız Hava Araçları (İHA) Suriye tarafında Kilis’e 21 kilometre, sınıra ise 6 kilometre uzaklıkta Suriye tarafında Halep’in kuzeyindeki Cakka’da IŞİD’e ait bir füze rampası tespit etti. 

Türkiye’ye doğru çevrili rampada, bir roketin atışa hazırlandığı belirlendi. İHA’ların belirlediği koordinatlara fırtına obüsleri yoğun atış yaptı. Topçu atışının bitiminden sonra yeniden devreye giren İHA’lar sayesinde füze rampasının imha edildiği ve 8 IŞİD’linin etkisiz hale getirildiği belirlendi.

YORUMLAR 37
  • hyr 8 yıl önce Şikayet Et
    devlet dediğin oraya bayrağı diker. esede bir ültimatom. ya bunları durdurursun ya da ilk roketlerinde gelir cenaze namazlarını türk bayrağı altında kılarız.
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Başka ülkelerin uçakları suriye girerken biz sınırımızın dibindeki yere uçağımızla girip kendimizi savunamıyoruz..tsk neden orayı uçakla bombalayamıyorsun ???
    Cevapla
  • ekremmm 8 yıl önce Şikayet Et
    boşu boşuna mermi harcamayalım madem bize ateş açıyorlar bizde oralara kadar girip alalım neden girmiyoruz ,okyonuslardan gelenler bakanlardan gelenler giriyor ve petrolü neyi varsa alıyorda biz neden sadece kendimizi savunalım diye uğraşıyoruz
    Cevapla
  • ahmt 8 yıl önce Şikayet Et
    Tebrimlerim can Mehmetçikler. Allah sizden razı olsun ve sizleri korusun. Amin
    Cevapla
  • Torter 8 yıl önce Şikayet Et
    Elin teröristi canı isteyince sınırımızı bombalıyor, Bizde angajman çerçevesinde göstermelik cevap veriyoruz. Halbuki devletimizin gücü bu kadarmı. Havadanda olsa dahü geniş çaplı bir operasyon yapmıyoruz.
    Cevapla
  • Hizli 8 yıl önce Şikayet Et
    Havadan operasyon yapamiyoruz cunku sinira yaklasmaya korkuyoruz, obur tarafta Rus S400'leri bizi bekliyor malum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü