Bilkent Bahar Şenliği rezaleti, 30 Nisan Bilkent Bahar şenliğinde skandal görüntüler!

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte neredeyse tüm üniversiteler öğrencilerin oryantasyonunu sağlamak, sosyal aktiviteler üretmek ve en niyatinde öğrencilerine güzel vakit geçirme imkanı oluşturmak için her yıl düzenli olarak yaptığı organizasyonların başında gelen bahar şenlikleri, bazı kesimler tarafından yanlış yorumlanması ve bunun sonucunda bu tür etkinliklerde gevşek önlemler alınması en nihayetinde de bazı kaçınılmaz skandal görüntüleri beraberinde getiriyor malesef. İşte bu bahsettiğimiz örneklere Bilkent'te bir yenisi daha eklendi.

Bilkent Bahar Şenliği rezaleti, 30 Nisan Bilkent Bahar şenliğinde skandal görüntüler!
Bilkent Bahar Şenliği rezaleti, 30 Nisan Bilkent Bahar şenliğinde skandal görüntüler!
GİRİŞ 05.05.2016 09:14 GÜNCELLEME 05.05.2016 09:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin ve Başkent Ankara'nın önde gelen üniversitelerinden Bilkent'in her sene Nisan ayının sonlarında Mayıs ayının başlarında düzenlediği bahar şenliği Mayfest bu sene ilginç olduğu kadar tepki çeken skandal görüntülere de sahne oldu. Çimlik alanda bir çiftin toplumun şiddetle reddettiği, ahlak sınırlarını aşan daha doğrusu hiç bir kabul edilebilir seviyesi olmayacak şekilde birlikte oldukları ve bunun da kameraya alınması yetmezmiş gibi sosyal medyada kısa zamanda yayılması skandalın boyutlarını gözler önüne serdi.Olay okul yönetimini harekete geçme kararı aldı. Sosyal medya üzerinden yüzbinlere ulaşan görüntülerde iki öğrencinin yeşillik bir alanda seks yaptıkları net bir şekilde gözlemlenirken bu olayın yol açacağı sonuçlar ise merak konusu olmaya devam ediyor. Yaşanan rezaletin boyut atladığı Bilkent Üniversitesi'nin adı bu kez çok daha farklı bir şekilde anılacağa benziyor. Bu skandaldan sonra Bilkent içerisinde bahar şenliklerinin iptal edilmesine de kesin gözle bakılıyor.

YORUMLAR 4
  • resul 7 yıl önce Şikayet Et
    şeriat gelsin artık asalım böylelerini
    Cevapla
  • EmrahYazar 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hep amerika'nın siyonizminden kaynaklanıyor. Eğer saadet partisi iktidarda olsaydı, bu oyunlara gelmezdik. Arkadaşlar uyanın!
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Ah şeriatım ah nerede sin
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    İhl düşmanlarının nesli böyle olur işte...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle