Nusaybin'de teröristlere 'teslim olun' çağrısı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK mensuplarına yönelik operasyonda güvenlik güçleri, teröristlere "teslim olun" çağrısında bulunuyor.

Nusaybin'de teröristlere 'teslim olun' çağrısı
Nusaybin'de teröristlere 'teslim olun' çağrısı
GİRİŞ 24.05.2016 12:27 GÜNCELLEME 24.05.2016 12:27

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca yürütülen "Atmaca-7 Operasyonu" kapsamında güvenlik güçleri ilçedeki ilerleyişlerini sürdürüyor. Yüzde 80'ı tamamlanan operasyonda, Fırat, Dicle, Yenişehir ve Abdülkadir Paşa mahallelerinde çembere alınan ve çıkış yolları kapatılan teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışmalar devam ediyor.

"SİZE YALAN SÖYLÜYORLAR"

Güvenlik güçleri, bir yandan da terör örgütü mensuplarına eyleme son vermeleri ve devlete teslim olmaları yönünde çağrıda bulunuyor. Anonslarda, "Size yalan söylüyorlar. Sizi kandırıyorlar. Bunlara inanmayın. Kimse size yardıma gelmez. Kaçacak yeriniz yok. Örgütü yönetenler öleceğinizi bile bile bu kapanın içine sizi terk ettiler. Şimdi ne olacak? Neden ölümü bekliyorsunuz? Diğerleri nerede? Neden sizi yalnız bıraktılar? Bu ölümler kimin işine yarıyor iyi düşünün. Teslim olun. Canınız devletin güvencesindedir. Korkmayın." ifadeleri kullanılıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt