Muhabir öyle bir soru sordu ki terörist dondu kaldı

Kayseri’de yapılan operasyonda 3 DHKP/C'li göz altına alındı. Teröristlerden bir tanesi adliye kapısında muhabirin sorusu karşısında dondu kaldı.

GİRİŞ 25.05.2016 17:21 GÜNCELLEME 25.05.2016 17:21
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Adliye girişinde "Parasız, demokratik bir üniversite eğitim istiyoruz" diyen zanlıya bir gazeteci, "Özel üniversitede okuyorsun parasız eğitim mi istiyorsun" diye sorunca, cevap veremeyen zanlının şaşkınlığı yüzüne yansıdı.

Kayseri’de İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda terör örgütü DHKP/C üyesi biri kadın 3 üniversite öğrencisi gözaltına alındı. Zanlıların kaldıkları evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi. Emniyetteki sorgularının ardından sağlık kontrolünden geçirilen 3 zanlı, mahkemeye sevk edildi.

Adliye önünde gazetecilerin "Neden gözaltına alındınız?" sorusuna, en düşük bölüm ücreti 15 bin TL olan özel bir üniversitede okuyan bir zanlı, "Parasız, demokratik eğitim istiyoruz" diye cevap verdi. Bunun üzerine gazetecinin, "Sen özel üniversitede okumuyor musun, özel üniversitede parasız eğitim mi istiyorsun" diye sorması üzerine zanlı cevap veremedi ve şaşkınlığı yüzüne yansıdı. Zanlıların Kayseri Adliyesi'nde Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadelerinin alınmasına devam ediliyor.

YORUMLAR 7
  • Murat Türk 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar böyle, ver ellini allılar kolunu. Demokratik miş, mağrasından cıkamayan esrarkeşin dünyadan haberi yok.
    Cevapla
  • ddd 7 yıl önce Şikayet Et
    Komünist sol zırvalıklarını net bir şekilde orneklemiş...
    Cevapla
  • Şaşkın 7 yıl önce Şikayet Et
    Oooo bunların dünyadan haberi yok. Kitabı bile devlet veriyor ilkokul ortaokul ve lisede,ulaşımı ve yemegi devlet karsiliyor durumu olmayana. Üniversitede yüksek lisans da harç bile yok. Yurdun da devletten. Siz ancak okul yakın baş belalari
    Cevapla
  • Zaza12 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir dönemde harçları protesto edenlerin Bilkent üniversitesinde paralı okudukları ortaya çıkmıştı, hey gidi hey hükümet harçları kaldırdı hala haberleri yok cahillerin.
    Cevapla
  • wtf 7 yıl önce Şikayet Et
    sen ne lakayıt bir muhabersin öyle :D
    Cevapla
  • İsmail 7 yıl önce Şikayet Et
    Zoruna mı gitti adam olana adam muhamelesi yapıyor olmayan ne yapsın az bile yapmış
    Cevapla
  • HakKan 7 yıl önce Şikayet Et
    Böyle vatan hainlerini haber bile yapmamak lazım ama iyi oturtmuş muhabir.Amaçları bile yook yazık..ezikler bunlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!