Genelkurmay: 28 DAEŞ mensubu terörist öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığı terör örgütü DAEŞ hedeflerinin vurulduğunu açıkladı.

Genelkurmay: 28 DAEŞ mensubu terörist öldürüldü
Genelkurmay: 28 DAEŞ mensubu terörist öldürüldü
GİRİŞ 30.05.2016 08:39 GÜNCELLEME 30.05.2016 08:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığı, dün Halep kuzeyinde keşif ve gözetleme vasıtalarınca tespit edilen 58 DAEŞ hedefine fırtına topları ve çok namlulu roketatar bataryalarıyla atış yapıldığını, ilk tespitlere göre en az 28 DAEŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

BÖLÜCÜ ÖRGÜTÜ AİT 5 HEDEF İMHA EDİLDİ

Türk Hava Kuvvetlerine ait jetlerin dün akşam Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesine düzenlediği hava harekatında terör örgütü PKK'ya ait 5 hedefin imha edildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarının, anlık istihbaratın değerlendirilmesi sonucu dün 19.10-20.30 saatlerinde Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesine hava harekatı düzenlediği bildirildi.

Bölgede belirlenen 5 hedefin (bölücü terör örgütü grubu ve Doçka mevzisi) ateş altına alınarak imha edildiği aktarılan açıklamada, görevlerini başarıyla tamamlayan savaş uçaklarının üslerine döndüğü kaydedildi.

YORUMLAR 4
  • vanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    derhal idam cezası gelmeli, devlete kurşun sıkan kim varsa hepsi asılmalı, bu işin tek çözümü bu, gerisi yalan dolan. Sahte sözlerle kimse kimseyi kandırmasın, hükümet bu konuda gereğini acilen yapmalı, aksi takdirde hergün vatan sağolsun, başımız sağolsun, gibi yaşadığımız kısır döngü içinde hergün gencecik nice fidanlarımızı toprağa verecez, yeter artık yeterrrrrrrrrrr, Allahın laneti terörün ve teröre destek veren chp nin hdp nin fetullahın üzerine olsun
    Cevapla
  • Toros 7 yıl önce Şikayet Et
    Pyd yi niye vurmuyoruz
    Cevapla
  • malatyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    28 terörit deyince bnde pkk lı sandıydım..
    Cevapla
  • Hayatik 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar sürekli uruyomu öldür öldür bitmiyor lar yoksa istihbaratlarmi yanlış
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı