Jandarma faciayı son anda önledi!

Şırnak’ta teröristler tarafından bir köprüye tuzaklanan el yapımı patlayıcı, jandarma tarafından güvenli bir şekilde imha edildi.

Jandarma faciayı son anda önledi!
Jandarma faciayı son anda önledi!
GİRİŞ 31.05.2016 17:16 GÜNCELLEME 31.05.2016 17:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK mensuplarının tuzakladığı patlayıcı, kazdığı hendek ve kurduğu barikatlar Şırnak’ta hayatı felç ederken, on binlerce vatandaşı da yerinden etti. Şırnak’ta güvenlik güçleri, gece ve gündüz demeden terörle mücadele eden güvenlik güçleri, yaptıkları çalışmalarla olası faciaların da önüne geçiyor.

6 ADET TÜPLE GÜÇLENDİRİLEN PATLAYICI

Bu çerçevede, Şırnak İl Jandarma Komutanlığı ile Yeni Aslan Başar Jandarma Karakolu Komutanlığı’na bağlı ekipler, Şırnak-Siirt karayolu üzerinde bulunan Resör Köprüsü’nde yaptığı aramada, teröristler tarafından tuzaklanmış el yapımı patlayıcı tespit etti. Bölgede arama faaliyeti gerçekleştiren ekipler, saat 10.00 sıralarında köprünün altına tuzaklanmış patlayıcının 6 adet 12 kilogramlık tüple güçlendirildiğini belirledi. Bunun üzerine çevrede geniş güvenlik önlemleri alan askerler, bölgeye Patlayıcı İmha Timi’ni (PAMİT) çağırdı. PAMİT ekipleri, yaptığı incelemenin ardından patlayıcıyı emniyetli bir bölgeye getirerek, imha etti.

YORUMLAR 1
  • adanalı 7 yıl önce Şikayet Et
    bu insanlık mı?Allahıma yemin ederim ki bu tür şeyleri yapanlar gerçek kürt olamaz .Gerçek kürtler dinine ve devletine bağlıdır.Ancak soyunda ermeni kanı bulunanlar bu tür şeyleri(adam öldürmek,cami yakmak,yolları-okulları vs tahrip etmek...)yapar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?